Ποια θα είναι η πιο τυχερή μέρα του 2020, σύμφωνα με το ζώδιο σας

420

Το 2019 μας άφησε και έδωσε τη θέση του στο 2020. Μία από τις καλύτερες συμβουλές είναι να μην αναφέρετε ποτέ τι κάνατε το προηγούμενο έτος. Το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να δείτε τι θα κάνετε μέσα στο νέο έτος, που είναι το 2020. Γιατί λοιπόν να μην ξεκινήσετε από την τυχερή μέρα σας για αυτό το έτος;

Κριός: Για τους Κριούς η πιο τυχερή ημέρα του χρόνου είναι η 1η Οκτωβρίου. Τότε όλα θα συνωμοτήσουν υπέρ σας τόσο στον ερωτικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Ακόμη, η ύπαρξη νέας Σελήνης σας βάζει στο επίκεντρο και ευνοεί τα καινούρια ξεκινήματα -εκμεταλλευτείτε πλήρως την 1η Οκτωβρίου και δεν θα χάσετε!

Ταύρος: Η 8η ημέρα του Μαρτίου θα είναι μια μοναδική ημέρα για σας. Η Αφροδίτη στον Ταύρο συναντά τον Ουρανό στον Ταύρο, και ευνοεί τα ταξίδια και τις νέες εμπειρίες. Επειδή η Αφροδίτη επηρεάζει την καριέρα και το εισόδημά σας, είναι πιθανόν να βρείτε μια νέα πηγή εισοδήματος!

Δίδυμος: Ο Αύγουστος είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρος με τους Διδύμους και συγκεκριμένα την 7η του μήνα. Αν υπάρχει κάτι που δεν έχετε υλοποιήσει μέχρι εκείνη την ημέρα, τότε είναι η ευκαιρία σας. Είναι μια θετική περίοδος κυρίως στον οικονομικό τομέα. Μην φοβηθείτε να ρισκάρετε!

Καρκίνος: Δεν πειράζει που θα περιμένετε μέχρι το τέλος του χρόνου, γιατί η 14η Δεκεμβρίου αξίζει την αναμονή! Τα άστρα σας ευνοούν σε όλους τους τομείς και δεν κάνουν εκπτώσεις. Η ευημερία τόσο σε οικονομικό επίπεδο, όσο και προσωπικό θα σας γεμίσει την απαραίτητη ενέργεια να θέσετε ακόμα πιο υψηλούς στόχους – τους οποίους και θα πετύχετε!

Λέων: Η πιο τυχερή ημέρα για τα λιονταράκια είναι η 6η Σεπτεμβρίου. Αυτή η ημέρα είναι ιδανική για να ζητήσετε το οτιδήποτε! Η ομορφιά και η αυτοπεποίθησή σας, σας κάνουν να ακτινοβολείτε και να ελκύετε πολύ κόσμο – κάποιοι από αυτούς τους ανθρώπους θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ευημερία σας.

Παρθένος: Η τυχερή σας μέρα είναι η 25η Αυγούστου. Ο Ερμής στον Παρθένο θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Τι σημαίνει αυτό; Είναι μια εκπληκτική στιγμή για οτιδήποτε αφορά τον εργασιακό τομέα, αλλά και τον οικονομικό – σε σημείο μάλιστα, που μπορεί να φέρει και απρόσμενες προαγωγές και αυξήσεις. Γι’ αυτό μην διστάσετε να ζητήσετε τι θέλετε και τι αξίζετε, ακόμα και αν δεν πιστεύετε ότι θα το πετύχετε.

Ζυγός: Ο Φεβρουάριος είναι ευνοϊκός για τους Ζυγούς με αποκορύφωμα την 7η του μήνα. Εκείνη την ημέρα θα συνειδητοποιήσετε για μια ακόμα φορά πόσο δυνατή είναι η σχέση σας. Μια πιθανή εγκυμοσύνη μπορεί να φέρει ακόμα περισσότερη ευτυχία στην οικογένειά σας. Το χάρισμα που διαθέτετε να κρατάτε τις ισορροπίες και να δημιουργείτε ένα ασφαλές περιβάλλον για όσους αγαπάτε, θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο.

Σκορπιός: Στις 3 Οκτωβρίου θα αποκτήσετε ό,τι έχει ποθήσει η καρδιά σας. Αυτή την ημέρα θα κάνετε θετικές κινήσεις που θα σας ωφελήσουν μακροπρόθεσμα. Η σχέση σας θα ευνοηθεί ακόμα περισσότερο, κάτι που θα επιτρέψει σε εσάς και τον σύντροφό σας να πάτε ένα βήμα παρακάτω-είτε αυτό σημαίνει γάμο ή η απόκτηση παιδιού. Τον Οκτώβριο θα είστε ιδιαίτερα παραγωγικοί και στον εργασιακό τομέα.

Τοξότης: Λίγο πριν το τέλος του χρόνου και συγκεκριμένα στις 15 Δεκεμβρίου, όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σας. Αυτό θα φέρει νέες εμπειρίες και επαφές με πιθανούς συντρόφους, φίλους ή ακόμα και επαγγελματικές ευκαιρίες που θα σας γεμίσουν αισιοδοξία και θετική ενέργεια. Εκείνη την ημέρα η διάθεσή σας θα απογειωθεί.

Αιγόκερως: Ο πλανήτης Δίας αγαπάει τους Αιγόκερους και γι’ αυτό θα τους φέρει πολλή τύχη και ενέργεια το 2020. Πάρτε το ημερολόγιο και σημειώστε από τώρα δύο ημερομηνίες που θα σας αλλάξουν την ζωή: 20 Φεβρουαρίου και 28 Μαρτίου. Στην θέση σας θα παίζαμε τζόκερ… όλο τον χρόνο.

Υδροχόος: Στις 31 Μαρτίου ο περιπετειώδης Άρης συναντά τον Κρόνο για να ευνοήσουν τα επαγγελματικά σας. Εκείνη την ημέρα το μυαλό σας θα βρίσκεται σε εγρήγορση και θα είστε έτοιμοι να κινήσετε μέχρι και βουνά για να πετύχετε τους στόχους σας. Όλος ο Μάρτιος θα αποδειχθεί πηγή δύναμης. Αξιοποιήστε τον όσο το δυνατόν καλύτερα!

Ιχθύς: Η 5η Δεκεμβρίου θα είναι μια καταπληκτική ημέρα για τα ψαράκια που ευνοεί τον έρωτα, τη φαντασία και τη δημιουργικότητα. Θα έχετε την ευκαιρία – και την επιθυμία – να βοηθήσετε τους δικούς σας ανθρώπους με την ευγένειά σας, γεγονός που θα σας γεμίσει με περισσότερη αγάπη στη ζωή σας.