Μουσική, χορός & πρωταγωνιστές τα παιδιά στον επίλογο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Κατερίνης

267

Με την απονομή του χρηματικού επάθλου των 1000 ευρώ στη νικήτρια ομάδα, για το παιχνίδι «το κυνήγι του χαμένου θησαυρού», με αυθεντικά παραδοσιακά ακούσματα και ελληνική rock μουσική, καθώς και με έναν σοκολατένιο επίλογο ολοκληρώθηκαν το περασμένο Σάββατο οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Κατερίνης, στις «Γωνιές των Χριστουγέννων».

Συγκεκριμένα, στη Γωνιά των Παραμυθιών στην πλατεία Δημαρχείου, ο Δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος, παρέδωσε το χρηματικό έπαθλο των 1000 ευρώ στην ομάδα των Γιάννη Ρετσίδη, Δημοσθένη Ρετσίδη και Μπουντόλα Νίκου που κέρδισε το παιχνίδι, ευχαρίστησε τους 170 εξερευνητές, που οργανωμένοι σε ομάδες ανακάλυψαν την πόλη, καθώς και τους δημότες που με την παρουσία τους έδωσαν μια πολύ ευχάριστη και εορταστική νότα στις εκδηλώσεις. Αξίζει να σημειωθεί, ότι, το έπαθλο των 1.000 ευρώ ήταν προσφορά των επιχειρήσεων Πίτσιας Supermarket, Battlenet Katerini, Gold Club και ΙΕΚ Λυδία, ενώ επιπλέον δώρα δόθηκαν και σε άλλες ομάδες που συμμετείχαν και διακρίθηκαν.

Στη συνέχεια το μουσικό σχήμα «Παραδοσιακό ηχόμελον», που αποτελούσαν οι Αναγνώστου Σάκης (Κρουστά), Ντούρος Ντίνος (Κλαρίνο), Καστανάρας Σάκης (Λαούτο), Μανωλούδης Μανώλης (Βιολί), Τζελίνης Δημήτρης (Φωνή), παρουσίασε ένα γνήσιο σεργιάνι στην παράδοση. Συμμετείχαν τα χορευτικά τμήματα των Συλλόγων Ηπειρωτών Πιερίας και Θεσσαλών «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Αμέσως μετά στη Γωνιά των Ευχών στην Πλατεία Μακεδονίας, οι «Πρόβλημα The Band», μια μουσική συντροφιά φίλων από την Κατερίνη, ερμήνευσε αγαπημένα κομμάτια της ελληνικής Rock μουσικής. Το σχήμα αποτελούσαν οι Σωκράτης Γκουρομέτσιος (φωνή και ακουστική κιθάρα) Γιάννης Φέσσας (Μπάσο) Αντώνης Τάκος (Τύμπανα) και Σάκης Καρόζας (Ηλεκτρική κιθάρα).

Τέλος, νωρίς το μεσημέρι σε ένα ξεχωριστό σοκολατένιο happening με φόντο το  εργαστήριο σοκολάτας, ο Δήμαρχος Κατερίνης μοίρασε γλυκίσματα στους λιλιπούτειους επισκέπτες.