Η Μαρία Σολωμού ξαφνιάζει με την αντίδραση σε ερώτηση δημοσιογράφου

255

Την Μαρία Σολωμού είδαμε, το πρωί του Σαββάτου, στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” με αφορμή την κοπή της πίτας στο θέατρο Βρετάνια.

Η ηθοποιός μίλησε για τον απολογισμό της χρονιάς που έφυγε ενώ δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια της σε ερώτηση για την προσωπική της ζωή!

«Συνήθως κάνω τον απολογισμό της δεκαετίας, όχι της χρονιάς» σημείωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, προσθέτοντας πως «έκανα τον απολογισμό μου πέρσι οπότε για μένα ουσιαστικά η καινούργια δεκαετία ξεκίνησε το 2019».

Όσον αφορά στην τηλεοπτική της απουσία, η Μαρία Σολωμού παραδέχθηκε πως «δεν μου λείπει απαραίτητα η τηλεόραση. Δεν είναι κάτι το οποίο μια πιάνει, α να κάνω λίγη τηλεόραση! Από την άλλη, όμως, δεν μου λείπει και τίποτα. Σε αυτή την δουλειά και θέατρο να μην κάνω πάλι δεν θα μου λείψει».

Όταν, ωστόσο, η δημοσιογράφος Μαρία Ζαφείρη ρώτησε την ηθοποιό για την διάθεση να της φέρει ο νέος χρόνος έναν καινούργιο έρωτα, εκείνη δεν έκρυψε με χαμόγελο την αμηχανία της! «Έναν νέο έρωτα; A, δεν έχουμε γνωριστεί εμείς ε; Ποτέ δεν έχει τύχει να έχουμε βρεθεί! Ωραία! Γι’ αυτό με ρωτάς τέτοια! Όχι, δεν θα πάρω ευχαριστώ»!

Επίσης, η πρωταγωνίστρια της παράστασης «Βρε καλώς τους» μίλησε για τον αγαπημένο της 14χρονο γιο.

«Είναι στην εφηβεία και, βέβαια, υπάρχουν συγκρούσεις. Μόνο συγκρούσεις υπάρχουν. Τα παιδιά σε αυτή την ηλικία έχουν έναν τσαμπουκά και ένα περίεργο θυμό χωρίς λόγο».

Πηγή: Newsbeast