Σε ποια σημεία του οδικού δικτύου απαγορεύεται η κυκλοφορία φορτηγών

315

Απαγόρευση κυκλοφορίας για φορτηγά και άλλα βαρέα οχήματα άνω του 1,5 τόνου από τις έξι το πρωί της Κυριακής 5 Ιανουαρίου έως τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 6 Ιανουαρίου, λόγω της επικείμενης κακοκαιρίας θα ισχύει σε όλη την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αποβλέπουν στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού λόγω δυσμενών καιρικών φαινομένων, με βάση τις προβλέψεις της ΕΜΥ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων ισχύει για τα παρακάτω σημεία του οδικού δικτύου:

Στην Νέα Εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης (Αυτοκινητόδρομος ΑΘΕ) από Α/Κ Πλαταμώνα (Χ/Θ 400+815) μέχρι Α/Κ Κλειδίου (Χ/Θ 471+481). Επίσης στην παλιά εθνική οδό Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς από Χ/Θ 20 (όρια με Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας) μέχρι Χ/Θ 34+200, στην παλιά εθνική οδόΘεσσαλονίκης – Κατερίνης από Χ/Θ 61 (όρια με Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας) μέχρι Χ/Θ 95 και στην 13η Εθνική οδό Κατερίνης-Ελασσόνας (μέχρι Χ/Θ 44)