Γιάννης Τσιμιτσέλης: Είμαι ερωτευμένος με την Εύα, μπορεί να είμαστε μαζί και να μου λείπει

296

Διάθεση για αποκαλύψεις είχε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Θέμη Γεωργαντά, στο πρώτο After Dark του νέου έτους.

Ο ηθοποιός μίλησε για την μεγάλη αδυναμία που έχει στην κόρη του Εύα και τα λόγια του έσταζαν… μέλι.

«Μοιάζει περισσότερο στη μαμά της αλλά έχει πάρει και από τους δύο. Σίγουρα είναι μια πολύ έντονη προσωπικότητα, θέλει τα πράγματα να γίνονται με τον δικό της τρόπο. Έχει πάρει την οργάνωση που έχει η Βάσω. Είναι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί. Είμαι ερωτευμένος με την Εύα! Μπορεί να είμαστε μαζί και να μου λείπει ταυτόχρονα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Αναφερόμενος στον χρόνο που περνάει με την κόρη του, ο ηθοποιός είπε: «Επειδή έχω πολύ μεγάλο πρόβλημα χρόνου, την παίρνω μαζί μου στο θέατρο και κάποιες φορές την παίρνω μαζί στο σίριαλ. Μια φορά την είχα πάρει σε πρόβα, στο θέατρο, τελείωσε και ήμασταν όλοι κατάκοποι. “Μπαμπά, γιατί φεύγουμε από τώρα” μου είπε. Κάνει τα κατακόρυφα της, τροχούς, τρέχει, ζωγραφίζει. Η Εύα θέλει να γίνει χορεύτρια στον πάγο.

Ο Θέμης Γεωργαντάς θέλησε να μάθει αν ο καλεσμένος του θέλει να αποκτήσει και δεύτερο παιδί. «Μεγάλη μπουκιά φάε… Η Εύα δεν ήρθε ούτε κατόπιν παραγγελίας ούτε βάση σχεδιασμού. Προέκυψε. Αν είναι να έρθει, καλώς να ‘ρθει, δεν θα προσχεδιάσω κάτι» είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής ρώτησε τον Γιάννη Τσιμιτσέλη πώς τα πάνε η πρώην σύζυγος του Βάσω Λασκαράκη και η νυν σύντροφος του Κατερίνα Γερονικολού με δεδομένο ότι και οι δυο είναι ηθοποιοί και κινούνται στους ίδιους χώρους. Η απάντηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη, ειλικρινής και αφοπλιστική: «Δεν τα πάνε!» ενώ διευκρίνισε πως δεν έχει τύχει να συναντηθούν οι δυο γυναίκες.

Πηγή: Newsbeast