Καφέ της Χαράς: Η «Βάλια» είναι η ανιψιά του Χάρη Ρώμα

445

Καλεσμένος στο «Πρωινό» ήταν ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος δεν βρέθηκε μόνος στο πλατό, αλλά είχε μαζί και την «Βάλια» από το Καφέ της Χαράς. Μάλιστα, η Έφη Ρασσιά κέρδισε τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα της σειράς του ΑΝΤ1, η οποία σήμερα έχει μεγαλώσει και είναι μία όμορφη νεαρή κοπέλα.

Ωστόσο, αρκετοί ίσως να μην γνώριζαν πως ο καταξιωμένος ηθοποιός και σεναριογράφος έχει συγγένεια με την τηλεοπτική «Βάλια», αφού είναι κόρη της αδελφής του. Ο Χάρης Ρώμας μίλησε με συγκίνηση στη Φαίη Σκορδά για την ανιψιά του και για πρώτη φορά αποκάλυψε πως ήρθε σε σύγκρουση με άνθρωπο από το κανάλι για χάρη της, όταν εκείνος είχε αμφιβολίες αν η θα αντέξει να παίξει έναν τέτοιο ρόλο. Επίσης, αποκάλυψε πως ήταν μέσα στην αίθουσα τοκετού όταν γεννήθηκε.

Για τη σύγκρουση που είχε με άνθρωπο μέσα από τον ΑΝΤ1, είπε: «Είχα μια μεγάλη σύγκρουση με κάποιον από το κανάλι, ο οποίος είχε δίκιο κι αυτός να ανησυχεί, όταν κάποια στιγμή αισθάνθηκε ότι μου είπε με τον δικό του τρόπο πως ναι μεν είναι η ανιψιά σας αλλά πρέπει να βεβαιωθούμε ότι αντέχει να παίξει έναν τέτοιο ρόλο. Τότε πραγματικά θύμωσα και του είπα ότι υπάρχει μια καριέρα 35 χρόνων, δεν θα το θυσίαζα αυτό για καμία ανιψιά, γιατί κι εκείνη θα την εξέθετα». Και δεν παρέλειψε να τονίσει συγκινημένος πως η Έφη είναι ένα τεράστιο ταλέντο. Όπως και τα υπόλοιπα παιδιά που συμμετέχουν στη σειρά και για τα οποία, επίσης, μίλησε με κολακευτικά λόγια.

Αποκάλυψε, επίσης, πως ήταν στην αίθουσα τοκετού όταν η αδελφή του έφερε στον κόσμο τη μικρή. Μάλιστα, για λόγους που δεν θέλησε να αποκαλύψει, είπε πως ήταν ο μόνος στην αίθουσα.

Αξίζει να σημειωθεί πως θείος και ανιψιά έχουν μία ζεστή σχέση, ενώ σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης δεν άφησε ο ένας το χέρι του άλλου.

Πηγή: Newsbeast