Τσιτσιπάς: «Είμαι υπερήφανος που εκπροσωπώ την Ελλάδα»

250

Πέρυσι στο Hopman Cup η Ελλάδα αγωνίστηκε ως ομάδα με τους Στέφανο Τσιτσιπά και Μαρία Σάκκαρη. Ωστόσο, αυτό το τουρνουά έμελλε να είναι και το τελευταίο, αφού από φέτος η ATP το αντικαθιστά με το νεοσύστατο ΑΤΡ Cup. Πάντως η Ελλάδα θα δώσει και πάλι το «παρών» ως ομάδα, αυτή τη φορά με τους Στέφανο Τσιτσιπά και Μιχάλη Περβολαράκη.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή έως και τις 12 Ιανουαρίου στο Μπρισμπέιν, το Περθ και το Σίδνεϊ και την πρώτη ημέρα, η ελληνική ομάδα θα παίξει κόντρα στον Καναδά, που θα παίξει με τους Μίλος Ράονιτς και Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για την εμπειρία του να εκπροσωπεί την Ελλάδα, αλλά και για τους ομογενείς της Αυστραλίας, που αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών στο Μπρίσμπεϊν:

«Έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά. Έχουμε δουλέψει όλοι μαζί ως ομάδα. Η χημεία μας δείχνει να είναι πολύ καλή. Είμαι υπερήφανος που εκπροσωπώ την Ελλάδα σ’ αυτή τη διοργάνωση, για πρώτη φορά. Μόλις συναντήσαμε τους ομογενείς που ζουν εδώ στο Μπρίσμπεϊν. Για μας, είναι υψίστης σημασίας να έχουμε άνθρωπους που συνδέονται μαζί μας και που έρχονται να μας υποστηρίξουν. Αυτό θα κάνει κι αυτή τη διοργάνωση τόσο ξεχωριστή.»

Εκτός από τον Καναδά η Ελλάδα θα παίξει, σ’ έναν δύσκολο όμιλο, απέναντι στην «οικοδέσποινα» Αυστραλία, που θα αγωνιστεί με τους Νικ Κύργιο, Άλεξ Ντε Μίνορ, και τη Γερμανία με τους Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Γιαν Λέναρντ Στρουφ.

Πηγή: onsports.gr