Αντίνοος Αλμπάνης: Όσο κι αν πέρασα δύσκολα, έμαθα ότι είμαι πιο δυνατός από αυτό που φαντάζομαι

269

Τον δικό του απολογισμό για το 2019 θέλησε να κάνει ο Αντίνοος Αλμπάνης. Η χρονιά που πέρασε ήταν δύσκολη για τον ηθοποιό, ο οποίος πριν λίγο καιρό είχε αποκαλύψει πως διαγνώστηκε με λέμφωμα κι έδωσε τη δική του μάχη με την ασθένεια.

Ο Αλμπάνης με μία συγκινητική ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Instagram, κάνει τον απολογισμό του, στέλνοντας παράλληλα το δικό του μήνυμα στους διαδικτυακούς του φίλους.

«Μα δεν ήταν ούτε καλή, ούτε εύκολη χρονιά και ίσως καμία να μην είναι από δω και πέρα. Και ίσως να εύχομαι να έρθουν καλύτερες μέρες και ίσως να κοιτάζω πίσω και να τρομάζω. Και ίσως τελικά να είμαι λάθος. Γιατί όσο κι αν πέρασα δύσκολα, έμαθα ότι είμαι πιο δυνατός από αυτό που φαντάζομαι. Έμαθα τι σημαίνει να σφίγγεις τα δόντια και να σηκώνεις ψηλά το κεφάλι. Έμαθα να δίνω χρόνο στον εαυτό μου. Έμαθα να κοιτάζω τους ανθρώπους στα μάτια. Τώρα. Εδώ. Σήμερα. Γιατί δεν υπάρχει χθες και δεν θα υπάρξει αύριο. Για όσα έρθουν λοιπόν, να είμαστε εδώ να ακούμε και να ακουγόμαστε. Να αγαπάμε και να αφήνουμε να μας αγαπάνε. Να μας νοιάζει και να μας νοιάζονται. Ήμασταν και θα γίνουμε. Μόνο τώρα είμαστε. Ας είναι κάθε ημέρα, εδώ και τώρα καλή χρονιά με Υγεία», έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Πηγή: Newsbeast