Το διπλό «χτύπημα» του ΠΑΟΚ και το μήνυμα του Γ. Σαββίδη (photos+videos)

190

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε δύο παίκτες για να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα μπάσκετ.

Η αντεπίθεση της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ ξεκίνησε, καθώς την παραμονή Πρωτοχρονιάς συμφώνησε με δύο παίκτες που θα τον ανεβάσουν επίπεδο. Στα «ασπρόμαυρα» θα αγωνίζονται οι Μπόμπι Μπράουν και Κλιντ Τσάπμαν.

Η περίπτωση του Μπράουν είναι ιδιαίτερα καλή, καθώς γνωρίζει από ελληνικό πρωτάθλημα, παίζοντας σε Άρη και Ολυμπιακό στο παρελθόν.
Πέρυσι αγωνίστηκε στην Κίνα με τα χρώματα της Σανξί Ζονγκιού, με την οποία ολοκλήρωσε τη χρονιά με 25,8 πόντους μέσο όρο.

Ο Κλιντ Τσάπμαν αγωνιζόταν φέτος στην Πέζαρο, καταγράφοντας 11.5 πόντους με 62,7 στα δίποντα και 31,7% στα τρίποντα. Πέρυσι έπαιξε στη Γερμανία, αρχικά στη Λούντβιγκσμπουργκ, στη συνέχεια στην Άλμπα Βερολίνου και στο τέλος στη Ράστα Βέχτα.

Οι δύο μεταγραφές έγιναν μετά από προσωπικές ενέργειες του Γιώργου Σαββίδη, που κράτησε την υπόσχεσή του για άμεση ενίσχυση του «Δικεφάλου του Βορρά». Μάλιστα, έστειλε διπλό μήνυμα ενότητας και πραγματοποίησης υποσχέσεων μέσω Instagram για την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Αρχικά ανάρτησε μία φωτογραφία με ένα ρητό του Μάικλ Τζόρνταν: «Κάποιοι άνθρωποι θέλουν να συμβεί, κάποιοι εύχονται να συμβεί, άλλοι το κάνουν να συμβεί».

Στη συνέχεια ανέβασε μία εικόνα από το γεμάτο «Παλατάκι» με μήνυμα συσπείρωσης γύρω από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, στο οποίο αναφέρει «Εμείς μαζί για μία ζωή».

Πηγή: onsports.gr