Ψηφιακός Μετασχηματισμός Επιχειρησιακών Διαδικασιών (Ετήσια επιμόρφωση 9 μηνών)

356

ΕΤΗΣΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ στον ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ από το ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Κάνε ευκολότερη την εργασιακή σου καθημερινότητα κατακτώντας τα απαραίτητα εργαλεία!!!

H 4η βιομηχανική επανάσταση ή αλλιώς “Industry 4.0” βρίσκεται πλέον σε εξέλιξη, θέτοντας στο επίκεντρο των αλλαγών πέρα από τις τεχνολογικές εξελίξεις, τις οικονομικές και κοινωνικές σχέσεις. Μια κοινωνία, μια οικονομία που κινείται σε διαφορετικούς ρυθμούς, αναδιαμορφώνοντας την παραγωγική διαδικασία, τις επιχειρησιακές διαδικασίες, τον τρόπο επικοινωνίας των ατόμων αλλά και των μηχανημάτων. Το Διαδίκτυο των πραγμάτων “Internet of things”, το δίκτυο επικοινωνίας όλων των έξυπνων συσκευών άλλα και των ανθρώπων, δημιουργεί ένα διαφορετικό πλαίσιο λειτουργίας των οργανισμών και των επιχειρήσεων. ΑΦΙΣΑ ΔΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός των επιχειρησιακών διαδικασιών είναι απαραίτητος προκειμένου οι επιχειρήσεις και οι οργανισμοί να ανταποκριθούν στις νέες προσκλήσεις κοινωνικές και τεχνολογικές.

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2 Easy Education, αναγνωρισμένο από τη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης του Υπ. Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων (κωδ. Αδείας 192044348) σε συνεργασία με τα Εργαλεία Διοίκησης, Χρηματοδότησης & Ψηφιακού Μετασχηματισμού του Πανεπιστήμιου Αιγαίου, που υλοποιούνται για το ακαδημαϊκό έτος 2019 2020 στο πλαίσιο του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, προσφέρουν το ετήσιο επιμορφωτικό πρόγραμμα Μεικτής Εκπαίδευσης με θέμα: ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ.

Στόχος του συγκεκριμένου σεμιναρίου είναι να φέρει σε επαφή τους συμμετέχοντες με τον νέο τρόπο λειτουργίας των οργανισμών, να αναδείξει την ανάγκη της ψηφιακής αποτύπωσης των οργανισμών/ επιχειρήσεων προκειμένου να ανταποκριθούν στις νέες απαιτήσεις, να παρουσιάσει τα εργαλεία ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρησιακών διαδικασιών και να υποδείξει ευκαιρίες βιώσιμης ανάπτυξης στο νέο ψηφιακό γίγνεσθαι.

Οι συμμετέχοντες θα έρθουν σε επαφή με τη Διοίκηση των Επιχειρησιακών Λειτουργιών, (Operations management), τους νέους τρόπους κατασκευής προϊόντων (3D printing), με τα νέα δεδομένα καταγραφής αρχείων και πληροφοριών (Blockchain), με τις έννοιες του Διαδικτύου πραγμάτων (Internet of Things) και της Μηχανικής Μάθησης (Machine Learning)

Περίοδος αιτήσεων έως 10/1/2020

Έναρξη επόμενου τμήματος 13/1/2020

Δηλώστε συμμετοχή κάνοντας κλικ εδώ.

(ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΙΡΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ – ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ).

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους όσοι επιθυμούν να προλάβουν την αυριανή ανάγκη στο εργασιακό περιβάλλον. Ενδεικτικά:

  • Οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο επιθυμεί να εξοικειωθεί με τον νέο ψηφιακό κόσμο.
  • Κοινωνικούς Εταίρους
  • Επιχειρηματίες που θέλουν να εκσυγχρονίσουν, να αναπτύξουν και να επεκτείνουν την επιχείρησή τους
  • Στελέχη επιχειρήσεων
  • Διευθυντές του δημόσιου ή του ιδιωτικού τομέαΑΦΙΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ
  • Βιομηχάνους
  • Στελέχη του νομικού κόσμου
  • Υπαλλήλους ή υποψήφιους υπαλλήλους τραπεζών
  • Διευθυντές Σχολείων
  • Εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να αναλάβουν θέσεις διοίκησης εκπαιδευτικών μονάδων
  • Φοιτητές όλων των ειδικοτήτων

Μαθησιακοί Στόχοι Προγράμματος

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, ο/η επιμορφούμενος/η θα είναι σε θέση να:

Να κατανοεί τις έννοιες της διοίκησης επιχειρησιακών διαδικασιών, της παραγωγικής διαδικασίας, του διαδικτύου των πραγμάτων και της μηχανικής μάθησης.

Να ερμηνεύει τις διαφορετικές στρατηγικές παραγωγής, τους τύπους διαδικασιών, των σταδίων σχεδιασμού προϊόντων κι υπηρεσιών, των εναλλακτικών σχεδίων δυναμικότητας, των τύπων προϊόντων που θα παραχθούν, τον προγραμματισμό παραγωγής κ.λπ.

Να αξιοποιεί τα τεχνολογικά εργαλεία για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας ενός οργανισμού/μιας επιχείρησης.

Να εφαρμόζει τη νέα γνώση σε πρακτικά προβλήματα με σκοπό τη βελτίωση της απόδοσης της επιχείρησης (ποιότητα, ταχύτητα, αξιοπιστία, ευελιξία, κόστος)

Να μετασχηματίζει τις εισροές της επιχείρησης σε χρήσιμες εκροές, ώστε να ανταποκρίνονται με βελτιωμένο τρόπο στις ανάγκες της ζήτησης αλλά με συνετή δέσμευση των πόρων

Να αντιλαμβάνεται εγκαίρως τις υπαρκτές ή προσδοκώμενες ανάγκες των καταναλωτών

Να είναι σε θέση να προτείνει/ σχεδιάζει νέα προϊόντα και υπηρεσίες

Να καθοδηγεί τη στρατηγική λειτουργίας των επιχειρήσεων/οργανισμών

Ταυτόχρονα το σεμινάριο, όντας δημοσίου φορέα, προσφέρει μοριοδότηση σύμφωνα με την εκάστοτε νομοθεσία και το περιεχόμενο προκηρύξεων.

Παρακολουθήστε ταυτόχρονα τα επιμορφωτικά σεμινάρια και εμπλουτίστε το χαρτοφυλάκιό σας εξασφαλίζοντας έκπτωση 30%:

  • Τραπεζική Διοίκηση
  • Διοίκηση Επιχειρήσεων

Περίοδος αιτήσεων έως 10/1/2020

Έναρξη επόμενου τμήματος 13/1/2020

Δηλώστε συμμετοχή κάνοντας κλικ εδώ.

(ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΙΡΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ – ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ).

Επιστημονικός Υπεύθυνος

Μαύρη Μάνια, Μέλος ΔΕΠ,

Πληροφορίες:

Τηλέφωνο (help desk 10:00πμ – 16:00μμ): 210 3003913 | Fax: 210 3005043

E-mail: [email protected] | Web site: www.diaviou-mathisi.gr