Η Μισέλ Φάιφερ «ξεφορτώθηκε επιτέλους» το κτήμα της στην Καλιφόρνια

226

Το «ξεφορτώθηκαν» επιτέλους το κτήμα τους στο Σαν Φρανσίσκο η Μισέλ Φάιφερ και ο σύζυγός της Ντέιβιντ Κέλεϊ.  Το ζευγάρι ήθελε να πωλήσει το κτήμα του από το 2018 στην τιμή των 29,5 εκατ. δολαρίων. Τελικά όμως έριξαν νερό στο κρασί τους και κατέβασαν την τιμή, παρότι στην ευρύτερη περιοχή το τελευταίο διάστημα η αγοραπωλησία ακινήτων έχει εκτοξευθεί στα ύψη, και τουλάχιστον τρία ακίνητα έσπασαν το φράγμα των 100 εκατ. δολαρίων.

Αν και αναγκάστηκε να κατεβάσει την τιμή του στα 22 εκατ. δολάρια, τελικά η σταρ κατάφερε να το πωλήσει λίγο πριν τελειώσει ο μήνας.

Το κτήμα είναι σε στιλ ράντσου και έχει έκταση 8,77 στρέμματα, είναι απομονωμένο πίσω από ψηλούς πράσινους φράχτες, στο τέλος μιας ήσυχης πλαγιάς. Διαθέτει μία βίλα σε μεσογειακό στιλ της δεκαετίας του 1940, με καθιστικό, και σουίτες τεσσάρων υπνοδωματίων.

Το σπίτι συμπληρώνεται από πέντε ανεξάρτητες κατασκευές, συμπεριλαμβανομένων τριών διαμερισμάτων για το προσωπικό, μίνι ξενώνα και γυμναστήριο.

Το κτήμα – που μοιάζει με πάρκο – περιλαμβάνει επίσης πισίνα, γήπεδο τένις, εγκαταστάσεις ιππασίας, παγοδρόμιο.

Υπάρχουν επίσης εκτεταμένες εγκαταστάσεις ιππασίας που περιλαμβάνουν στάβλους, και παγοδρόμιο. Ίσως το πιο πολύτιμο από όλα, όμως, είναι ότι το κτήμα διαθέτει δική του πηγή νερού σε μια περιοχή που συχνά μαστίζεται από την ξηρασία.

Μέχρι στιγμής δεν έγινε γνωστό το όνομα του αγοραστή, αλλά από τα αρχεία της συναλλαγής φαίνεται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Variety, ότι το ποσό καταβλήθηκε σε μετρητά. 

Το κτήμα αποκτήθηκε από το ζευγάρι Φάιφερ-Κέλεϊ σε δύο δόσεις. Η πρώτη αγορά έγινε το 2004 και η δεύτερη το 2008 και τους κόστισε συνολικά 20,6 εκατ. δολάρια.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφίες: Variety.com

Πηγή: kathimerini.gr