Γερονικολού για συνεργασία με Τσιμιτσέλη: Υπήρχε πολλή φαγωμάρα στα γυρίσματα

253

Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης συμπρωταγωνιστούν στη νέα ελληνική ταινία «Για πάντα» και με αφορμή τη νέα τους δουλειά βρέθηκαν στην εκπομπή «Ελένη» όπου μίλησαν στην Ελένη Μενεγάκη για την εμπειρία τους στα γυρίσματα.

«Είναι πολύ δύσκολο. Στην πρώτη προβολή κάθε ταινίας δεν υπάρχει περίπτωση να δω την ταινία. Αυτό το παθαίνω, όχι μόνο στις ταινίες που συμμετέχω εγώ και βλέπω εμένα, γενικότερα. Αρχίζω και βλέπω διάφορα πράγματα, παρατηρώ άλλα» ανέφερε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και πρόσθεσε: «Εμένα, όταν με βλέπω, δεν μπορώ να με κρίνω».

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε η Κατερίνα Γερονικολού. «Όταν με βλέπω, ξαφνικά παρατηρώ όλα τα ελαττώματα που δεν είχα παρατηρήσει ποτέ. Γιατί όταν κοιταζόμαστε στον καθρέφτη ούτε γελάμε, ούτε κινούμαστε. Έτσι είσαι και λίγο πιο συνειδητοποιημένος με το ποιος είσαι οπότε είναι πολύ όμορφο. Ξέρεις τα ελαττώματα και τα προτερήματα σου άρα ξέρεις ποιος είσαι και δεν βρίσκεσαι προ εκπλήξεως» είπε η ηθοποιός.

Η Κατερίνα Γερονικολού ανέφερε με χαμόγελο για τον σύντροφο της Γιάννη Τσιμιτσέλη πως: «Υπήρχε πολλή φαγωμάρα στα γυρίσματα».

«Μεγάλη η ευθύνη και πολλά τα πράγματα που έπρεπε να σκεφτόμαστε και ταυτόχρονα να παίξουμε κιόλας” συμπλήρωσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Πηγή: Newsbeast