Κύπρος : Βρήκαν την κλεμμένη τεφροδόχο με τη στάχτη του παιδιού

290

Σε αυτοκινητόδρομο εντοπίστηκε η τεφροδόχος του παιδιού, η οποία είχε κλαπεί την Παρασκευή από σταθμευμένο όχημα στη Λεμεσό της Κύπρου.

Συντονισμένη επιχείρηση

Η συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας, των πολιτών αλλά και των μέσων ενημέρωσης είχε αίσιο αποτέλεσμα καθώς οδήγησε στον εντοπισμό της τεφροδόχου.

Οπως μεταδίδει το sigmalive, επικαλούμενο την αστυνομία, η τεφροδόχος βρέθηκε στον αυτοκινητόδρομο της Λεμεσού, παρά την έξοδο της Μονής.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη δύο υπόπτων, σε βάρος των οποίων έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης. Πρόκειται για ελληνοκύπριους ηλικίας 33 και 35 ετών.

Η οικογένεια – ζεύγος τουριστών – του νεκρού παιδιού είχε καταγγείλει στην Αστυνομία την κλοπή από το αυτοκίνητο ενοικιάσεως το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης εστιατορίου στην περιοχή Ακτή Κυβερνήτη.

Εκκληση στους δράστες

Αφού παραβιάστηκε το όχημα με σπάσιμο του τζαμιού της πόρτας του συνοδηγού, κλάπηκαν από το αυτό τρεις υφασμάτινες τσάντες, που περιείχαν είδη ρουχισμού, το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και η ξύλινη τεφροδόχος.

Τη φωτογραφία της είχε δώσει στη δημοσιότητα η οικογένεια, απευθύνοντας έκκληση στους δράστες να κρατήσουν τα κλοπιμαία αλλά να τους «επιστρέψουν τον γιο τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: in.gr