Θρίλερ χωρίς τέλος στα Πετράλωνα: Κανένα ίχνος από τον 52χρονο

193

Σε εξέλιξη είναι από το μεσημέρι μεγάλη έρευνα της αστυνομίας στα Πετράλωνα για τον εντοπισμό ενός 52χρου άνδρα, ο οποίος αγνοείται εδώ και ημέρες και σήμερα ο βαφτισιμιός του δήλωσε στην αστυνομία ότι το σκότωσε, τον τεμάχισε και τον πέταξε σε κάδο απορριμμάτων.

Το αστυνομικό θρίλερ ξεκίνησε όταν ένας φίλος του 52χρου, θαμώνες στο ίδιο καφενείο, ειδοποίησε  την ΕΛ.ΑΣ. για το ότι ο 52χρονος έχει να δώσει σημεία ζωής  κάποιες ημέρες και ανησυχεί.

Οι αστυνομικοί μετέβησαν στην οδό Πανδώρου 9, όπου έμενε ο 52χρονος μαζί με τον 21χρονο βαφτισιμιό του.

Ο νεαρός άνδρας, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, άνοιξε την πόρτα και είπε στους αστυνομικούς ότι αυτός τον σκότωσε και τον πέταξε σε κάδο απορριμμάτων.

Μαζί του στο διαμέρισμα ήταν και η μητέρα του.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε κατ’ οίκον έρευνα.

Μέσα στο διαμέρισμα έχουν βρεθεί ίχνη αίματος σε τρία δωμάτια, ενώ οι αστυνομικοί έψαξαν τους κάδους γύρω από το σπίτι και στην ευρύτερη περιοχή αλλά δεν βρήκαν τίποτα.

Σημειώνεται ότι όπως είπε ο 21χρονος διέπραξε το αποτρόπαιο έγκλημα την Πέμπτη και από την μέρα εκείνη τα απορριμματοφόρα έχουν αδειάσει τους κάδους δύο φορές.

Από την αστυνομία συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του πτώματος, ενώ ο 21χρονος εξετάζεται στην Ασφάλεια Αττικής που διενεργεί προανάκριση.

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί η εισαγγελία ενώ ο Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες.

Πηγή: tanea.gr