Μαρία Καβογιάννη και Καίτη Κωνσταντίνου έχουν πολλά που τις ενώνουν

797

Συνυπήρξαν στην πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Εγκλήματα» και ξεχώρισαν και οι δύο μέσα από τους ιδιαίτερους ρόλους που υποδύθηκαν. Η Μαρία Καβογιάννη ως «Κορίνα» και η Καίτη Κωνσταντίνου ως «Σωσώ». Ωστόσο, τις δύο ηθοποιούς, που είναι παραπάνω από καλές φίλες στη ζωή, υπάρχουν πολλά που τις ενώνουν. Κάποια από αυτά είναι και συμπτώσεις.

Η φιλία τους μετράει πολλά χρόνια, αφού γνωρίζονται από τα χρόνια της θεατρικής σχολής. Έδεσαν από την πρώτη στιγμή, κάνοντας καλή παρέα. Μάλιστα, τη φιλία τους την «σφράγισαν» και με κουμπαριά, αφού η Κωνσταντίνου έχει βαφτίσει την κόρη της Καβογιάννη.

Αλλά δεν είναι μόνο η θεατρική σχολή που ενώνει -θα λέγαμε- τις δύο γυναίκες. Και οι δύο πριν ασχοληθούν με την υποκριτική ήταν στην εκπαίδευση. Συγκεκριμένα, η Μαρία Καβογιάννη είναι και δασκάλα και δούλεψε σε δημοτικό σχολείο, ενώ η Καίτη Κωνσταντίνου είναι και φιλόλογος κι έχει διδάξει σε λύκειο του Βύρωνα (εκεί όπου μένει η Καβογιάννη), αλλά όπως έχει εξομολογηθεί, δεν της άρεσε η εμπειρία της ως εκπαιδευτικός.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Πηγή: Newsbeast