Τι πρέπει να βελτιώσετε στον εαυτό σας το 2020 σύμφωνα με το ζώδιό σας

245
Κάθε χρονιά είναι ένα ταξίδι που μας γεμίζει πολύτιμες εμπειρίες μέσα από χαρές, λύπες αλλά και ανθρώπους που συναντάμε. Το 2020 πλησιάζει και φέρνει μαζί του υπέροχες αλλαγές. Μην μείνετε στάσιμοι! Δείτε όσα πρέπει να βελτιώσετε σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Κριός

Αυτό που πρέπει να κάνουν οι Κριοί για να έχουν μια δημιουργική και ευχάριστη χρονιά είναι να ξεπεράσουν τον θυμό τους για τα άτομα που τους αδίκησαν στο παρελθόν. Όπως μας δίδαξε και το Ραφίκι στην ταινία ο Βασιλιάς των λιονταριών: «το παρελθόν μπορεί να είναι οδυνηρό. Ωστόσο μπορείς είτε να ‘τρέξεις’ από αυτό, είτε να μάθεις από αυτό»!

Ταύρος

Οι Ταύροι πρέπει να σταματήσουν να είναι τόσο κυνικοί. Το ξέρουμε ότι είναι στη φύση σας, όμως, το 2020 σας καλεί να αφεθείτε, να χαλαρώσετε, να γίνετε πιο αυθόρμητοι και να πιστέψετε μία ακόμη φορά στον έρωτα-και στο ότι μπορείτε να είστε ευτυχισμένοι.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι, για το δικό τους καλό, πρέπει να αποτινάξουν από πάνω τους όλες τις ενοχές. Σταματήστε να αυτομαστιγώνεστε για λάθη που έγιναν στο παρελθόν. Κρατήστε τα πολύτιμα μαθήματα που πήρατε από τις αποτυχίες και χρησιμοποιήστε προς όφελός σας.

Καρκίνος

Eίναι καιρός για τους Καρκίνους να αποδεχτούν ότι δεν είναι υπεύθυνοι ούτε για τα λάθη των άλλων, ούτε για την ευτυχία τους-παρά μόνο για τη δική τους. Γι’ αυτό σταματήστε να τρέχετε για όλους για να τους ικανοποιήσετε και βάλτε προτεραιότητα τον εαυτό σας.

Λέων

Μήπως έφτασε η ώρα για τους Λέοντες να κρύψουν σε ένα συρτάρι το τάμπλετ και το κινητό και να αποτοξινωθούν από τα social media; Κανονίστε εξόδους με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Παρθένος

Οι Παρθένοι έχουν την τάση να πιστεύουν ότι τα ξέρουν όλα και βγάζουν φλύκταινες στην ιδέα ότι μπορεί να έχουν λάθος. Η τελειομανία που σας αντιπροσωπεύει, σας κλέβει πολύτιμες στιγμές από τη ζωή σας. Δεν πειράζει αν δεν έχετε τον απόλυτο έλεγχο…ηρεμήστε!

Ζυγός

Η κριτική που ασκείτε στον εαυτό σας είναι πάρα πολύ αυστηρή. Ήρθε η στιγμή να αφήσετε ελεύθερο τον εαυτό σας να αποδεχτεί τα λάθη του, να αγαπήσει τον εαυτό του όπως είναι-μόνο έτσι θα υπάρξει ουσιαστική εξέλιξη.

Σκορπιός

Αν θέλετε η χρονιά που μας έρχεται να είναι παραγωγική και ουσιαστική τόσο στον ερωτικό τομέα, όσο και τον επαγγελματικό πρέπει να μάθετε να «ανοίγεστε» περισσότερο στους ανθρώπους που σας περιβάλλουν.

Τοξότης

Το 2020 σας προκαλεί σαν άλλος Μουτσινάς να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας! Πάρτε ρίσκα και δοκιμάστε νέες εμπειρίες που θα σας γεμίσουν χαρά και ενέργεια. Επίσης, μην είστε αναβλητικοί!

Αιγόκερως

Βάλτε ένα τέλος στις φιλικές ή ερωτικές σχέσεις που χαρακτηρίζονται από τοξικότητα. Δεν έχει σημασία αν γνωρίζετε αυτά τα άτομα από το δημοτικό ή αν είστε ζευγάρι χρόνια-τέτοιες σχέσεις δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα.

Ιχθύς

Εσείς οι Ιχθύες πρέπει να αρχίσετε να ζείτε στο παρόν. Σταματήστε να ονειροπολείτε και να σκέφτεστε μόνο το μέλλον, γιατί χάνετε το τώρα που είναι πολύ σημαντικό. Έχετε ανθρώπους δίπλα σας που σας αγαπούν, αφιερώστε τους τον χρόνο που τους αξίζει.