Euroleague: Στη Βαρκελώνη για την υπέρβαση ο Ολυμπιακός

202

Γιορτινές ημέρες και η δράση δεν σταματά στη Euroleague, με τον Ολυμπιακό (6-9) να βρίσκεται στη Βαρκελώνη, για να αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα (12-3) για τη 16η αγωνιστική της διοργάνωσης (Novasports 2, 22:00).

Μόνο εύκολο δεν είναι το έργο των «ερυθρόλευκων», αφού απέναντι τους θα βρουν μια από τις κορυφαίες ομάδες της φετινής σεζόν. Ο Κεστούτις Κεζμούρα έχει στην αποστολή του μόλις 11 παίκτες, αφού ο Κέβιν Πάντερ αποτελεί παρελθόν, ενώ ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έμεινε στην Ελλάδα, με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, γεγονός που κάνει την αποστολή της ομάδας του ακόμα πιο δύσκολη.

Ο Ολυμπιακός ακόμα προσπαθεί να βρει λύσεις στα προβλήματα του και να καταφέρει με συνέπεια να πάρει θετικά αποτελέσματα, που θα τον κρατήσουν κοντά στις θέσεις των playoffs, μέχρι το τέλος. Απέναντι του θα βρίσκεται η Μπαρτσελόνα, που είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Οι Καταλαννοί έχουν κάνει μόλις τρεις ήττες στη διοργάνωση, αυτήν τη στιγμή τρέχουν σερί 4 νικών και θα ήθελαν -ειδικά μέσα στην έδρα τους- να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο. Το κενό του Μιλουτίνοφ κάνει ευνοϊκή την κατάσταση για τους «μπλαουγκράνα», που θα φροντίσουν να εκμεταλλευτούν τους ψηλούς τους, ενώ Ριντ και Ρούμπιτ από την πλευρά της ελληνικής ομάδας οφείλουν να κάνουν την υπέρβαση και να βγουν μπροστά με καλή παρουσία.

Πηγή: gazzetta.gr