Πώς εμπλέκονται δυτικές εταιρίες στην αρπαγή οργάνων από εκτελεσμένους στην Κίνα

265

H Κίνα συνεχίζει να «θερίζει» τα όργανα από θανατοποινίτες που εκτελούνται, μεταξύ αυτών και πολιτικοί κρατούμενοι και μέλη ανεπιθύμητων μειονοτήτων, κάτι που την έχει μετατρέψει σε έναν σωστό έμπορο ανθρώπινων μελών.

Κι ενώ η παγκόσμια κατακραυγή δεν έχει όριο, μια νέα μελέτη μάς λέει πως τα όργανα καταλήγουν στη Δύση. Γεγονός που μας κάνει συνεργούς στο έγκλημα.

Η μελέτη, με τίτλο «The Economics Of Organ Harvesting In China», ισχυρίζεται πως πολυάριθμες κλινικές και φαρμακευτικές εταιρίες της Δύσης επωφελούνται από την ανατριχιαστική πρακτική της Κίνας.

Άλλες δυτικές εταιρίες παρέχουν στις κινεζικές αρχές φάρμακα και εξοπλισμό για να γίνονται αυτές οι επεμβάσεις και άλλες έχουν φτάσει στο σημείο να ελέγχουν τα φάρμακά τους στην Κίνα, κάτω από αντιδεοντολογικές και αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Ακόμα χειρότερα, κάποιοι κολοσσοί έχουν ακόμα πιο άμεση εμπλοκή, πουλώντας τα συστήματα μεταμόσχευσης και τις συσκευές για τη διατήρηση των οργάνων στη ζωή. Συστήματα που χωρίς αυτά δεν θα μπορούσε να γίνει τίποτα.

Η έκθεση μιλά ξεκάθαρα για την εμπλοκή της αμερικανικής Pfizer και της ελβετικής Roche, αλλά και για 20 δυτικές χώρες που στέλνουν πολίτες για μεταμόσχευση οργάνων στην Κίνα. «Αυτές οι εταιρίες κατέχουν πανίσχυρη θέση, γιατί η βιομηχανία μεταμοσχεύσεων της Κίνας θα παρέπαιε χωρίς αυτές».

«Είναι αποφασιστικής σημασίας να αποσυρθούν από την Κίνα άμεσα ώστε να σωθούν οι αθώες ζωές ανθρώπων που σκοτώνονται μόνο και μόνο για τα όργανά τους», καταλήγει η μελέτη…

Πηγή: Newsbeast