Μπάχαλο στο “Αλεξάνδρειο” … παρουσία της Αστυνομίας

831

Στην χθεσινή (23/12) προγραμματισμένη συνέλευση για την ανάδειξη – μέσω εκλογών – του νέου Διοκητικού Συμβουλίου του “Αλεξανδρείου” Ιδρύματος επικράτησε ένα μπάχαλο. Κάποιοι “γνωστοί” απαγόρευσαν την είσοδο στο Ίδρυμα σε μέλη που διεκδικούσαν θέση στο νέο Δ.Σ. και προχώρησαν σε εκλογές – παραβιάζοντας τις νόμιμες διαδικασίες – δικαστική απόφαση – που όριζε συγκεκριμένα άτομα να προχωρήσουν σε εκλογές.

Εν τω μεταξύ, ο Πρόεδρος και τα Μέλη του “Αλεξανδρείο Ιδρύματος” Αμερικής, προχώρησαν στην δημοσιοποίηση του παρακάτω Δελτίο Τύπου :

Στις 21 Δεκεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκαν στο Κέντρο Μακεδονικών Σπουδών στο Whitestone της Νέας Υόρκης οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του Προέδρου και των δύο μελών της Εκτελεστικής Γραμματείας του Διεθνούς Ιδρύματος Μέγας Αλέξανδρος.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα παμψηφεί εξελέγησαν Πρόεδρος ο Κώστας Δημόπουλος και μέλη ο Αθανάσιος Μπίντας και η Ευγενία Λεμονοπούλου.

Την Eφορευτική Επιτροπή αποτέλεσαν οι κ.κ. Δημήτριος Φιλιππίδης, Γιώργος Παπαδόπουλος και Γιάννης Κατσαρός υπό την παρουσία του Δικηγόρου Νέας Υόρκης κ. Κώστα Γκαϊσίδη.

 

Και η κρίση στο “Αλεξάνδρειο” καλά κρατεί ….