Κάτια Ταραμπάνκο: Απαντά στα… πικρόχολα σχόλια και αποκαλύπτει με ποια από τις FF δεν μιλάει

361

Η Κάτια Ταραμπάνκο, μία από τις δύο νικήτριες του GNTM 2, απάντησε στα… πικρόχολα σχόλια στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου».

Εκεί μίλησε για το δαχτυλίδι που της έδωσε ο πρώην σύντροφός της πλέον, αλλά και για τις FF. Απάντησε επίσης αν μετανιώνει για τα σχόλια που έκανε στη διάρκεια του παιχνιδιού μόδας.

«Το κράτησα το δαχτυλίδι γιατί δεν είναι μονόπετρο, είναι δαχτυλίδι, είναι δώρο. Δεν νομίζω να το “κλαίει” ο Γιάννης, είναι καλό παιδί, δεν θα το έκανε ποτέ».

«Την Ασημίνα την έχω στην καρδιά μου. Την Άννα την έχω στην καρδιά μου γιατί έχω μεγάλη καρδιά. Τη Σουζάνα την έχω κι αυτή στην καρδιά μου γιατί έχω τεράστια καρδιά. Με τη Μαρτίνα λίγο δεν μιλάμε, αλλά υπάρχει η Κωνσταντίνα Φλώρου που ταιριάζει στο ένα F, οπότε κάνω παρέα με τις FF».

Όσο για αυτά που έλεγε στο παιχνίδι και αν το έχει μετανιώσει, απάντησε: «Δεν έχω μετανιώσει γι’ αυτά που έλεγα στο παιχνίδι, αλλά θα μπορούσα να μην τα πω απλά και να τα κρατήσω μέσα μου. Αλλά 24 γυναίκες μέσα σε ένα σπίτι με όλες αυτές τις δοκιμασίες, θέλεις κάπου να τα πεις. Βλέπεις φως, βλέπεις κάμερα και… του δίνεις», είπε μεταξύ άλλων η Κάτια Ταραμπάνκο».

Πηγή: Newsbeast