Ευχές Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για τις εορτές των Χριστουγέννων

396

Για τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων, εύχομαι σε όλους και στον καθένα ξεχωριστά, Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα, με υγεία, ειρήνη, αγάπη, ευημερία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Το χαρμόσυνο πνεύμα των Χριστουγέννων, να αγγίξει την ψυχή μας και να χαρίσει χαμόγελα, ελπίδα και αισιοδοξία στη ζωή μας. Φέτος, να γιορτάσουμε τη Γέννηση του Χριστού, εμβαθύνοντας, στο πραγματικό μήνυμα των ημερών, για αγάπη, χαρά  και καλοσύνη.

Εύχομαι η Γέννηση του Θεανθρώπου, να γίνει προάγγελος για μια νέα εποχή, προκοπής, δημιουργικότητας και προόδου και το Αστέρι της Βηθλεέμ, να μας φωτίσει, να κάνουμε πράξη το χριστιανικό μήνυμα, της αλληλεγγύης, της προσφοράς και της σύμπνοιας.

Θετικά και αισιόδοξα συναισθήματα, ας κυριαρχήσουν αυτές τις ημέρες στις καρδιές και στις σκέψεις μας, παραμερίζοντας  για λίγο τις υποχρεώσεις και τα προβλήματα,  που ταλανίζουν τον καθέναν  από εμάς.

Να νιώσουμε τη «μαγεία των Χριστουγέννων», που μας υπενθυμίζει να προσφέρουμε, να μοιραζόμαστε και να αισθανόμαστε,  να αφυπνίσουμε τα ευγενέστερα αισθήματά μας και με αλληλοϋποστήριξη και ανθρωπιά,  να  σταθούμε δίπλα σε συνανθρώπους μας, που βρίσκονται σε ανάγκη, δίδοντας στην έννοια της αλληλεγγύης, πραγματικό νόημα.

Οι μέρες αυτές, πάντα ενδυναμώνουν τις προσδοκίες μας, για έναν καλύτερο κόσμο. Ας αποτελέσουν, λοιπόν, τα φετινά Χριστούγεννα, την αφετηρία μιας νέας εποχής, καλύτερης για την πατρίδα μας, για τους νέους, με περισσότερη ομοψυχία, ενότητα, δημιουργικότητα και παραγωγικότητα.

Με πίστη στις δυνάμεις μας και σε κλίμα συναίνεσης και συνεργασίας, να δημιουργήσουμε το αύριο, που μας αξίζει, για την Πιερία μας, για την Ελλάδα μας.

 

 Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα!

 

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας

Σοφία Μαυρίδου