Ήπαρ και γιορτινές καταχρήσεις: πάρτε τα μέτρα σας

509

Ούτως ή άλλως, όντας το χημικό εργοστάσιο του σώματος, το ήπαρ διαχειρίζεται και μεταβολίζει καθημερινά κάθε είδους ουσίες, τροφές, φάρμακα κ.ά. που κυκλοφορούν εντός μας. Ιδιαίτερα όμως την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς που συνοδεύεται με συνευρέσεις, τραπέζια, εξόδους και την σχεδόν βέβαιη πιθανότητα καταχρήσεων στο φαγητό και το ποτό, το ήπαρ υπερλειτουργεί και ταλαιπωρείται. Εκτός από αυτοσυγκράτηση στις καταχρήσεις, ουσιαστική βοήθεια μπορεί να παράσχει ένα συμπλήρωμα διατροφής με τα κατάλληλα συστατικά.

Παρασκευασμένο από την κορυφαία Καναδική εταιρεία FMD (Flora Manufacturing & Distributing), το Milk Thistle Plus είναι ένας συνδυασμός από τυποποιημένα εκχυλίσματα γαϊδουράγκαθου, ρίζας πικραλίδας  και φύλλων αγκινάρας. Τα ενεργά συστατικά του δρουν συνεργικά και υποστηρίζουν το ήπαρ βοηθώντας στην απομάκρυνση των τοξινών και την αναγέννηση νέων υγιών κυττάρων.

Το γαϊδουράγκαθο χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την εύρυθμη λειτουργία του πεπτικού και ιδιαίτερα για την αποτοξίνωση του ήπατος, βοηθώντας το να λειτουργεί με τη μέγιστη αποδοτικότητα. Η Silymarin είναι το κύριο δραστικό ενεργό συστατικό που βρίσκεται στο γάλα του γαϊδουράγκαθου και είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό.

Τα εκχυλίσματα της ρίζας πικραλίδας και των φύλλων αγκινάρας συμβάλλουν στον καθαρισμό του ήπατος από το συσσωρευμένο λίπος, αυξάνουν την παραγωγή χολής, τονώνουν το πεπτικό, απολυμαίνουν το ουροποιητικό ενώ περιέχουν ινουλίνη, που τρέφει τα φιλικά βακτήρια του εντέρου και διεγείρει το ανοσοποιητικό.

Ο συνδυασμός Γαϊδουράγκαθου – Πικραλίδας – Αγκινάρας στο Μilk Thistle Plus:

√   Αποτοξινώνει και προστατεύει το ήπαρ από την τοξική δράση χημικών, βαρέων μετάλλων, φαρμάκων, δηλητηρίων

   Συμβάλλει δραστικά στη μερική αντιστροφή των βλαβών που προκαλούνται από κατάχρηση αλκοόλ

   Βοηθά το ήπαρ σε περιπτώσεις χρόνιας καταπόνησης

   Υποστηρίζει την αναπαραγωγή νέων, υγιών ηπατικών κυττάρων

   Συντελεί στη διατήρηση χαμηλών επιπέδων λιπιδίων

   Παρουσιάζει αντιδιαβητική δράση κυρίως σε ασθενείς με διαβήτη Β

   Βοηθά την έκκριση χολής και μειώνει τα συμπτώματα δυσπεψίας και δυσκοιλιότητας

Παρασκευάζεται στον Καναδά από την FMD (Flora Manufacturing & Distributing). Προϊόν ΕΟΦ. Αποκλειστική Διανομή: MedMelon, τηλ. 2310 449441, medmelon.gr

Πηγή: Newsbeast