Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος «τρόλαρε» το GNTM 2 με ΠΑΣΟΚ και το κόμμα τού απάντησε

245

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ο κριτής του MasterChef που έχει ξεχωρίσει και για το εύστοχο χιούμορ του. Μάλιστα, όποιος τον ακολουθεί στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να διαπιστώσει του λόγου το αληθές, αφού ο γνωστός σεφ συχνά κάνει εύστοχες αναρτήσεις, με μπόλικη δόση χιούμορ.

Αυτό συνέβη και μετά τον μεγάλο τελικό του GNTM 2, όπου ο κριτής του MasterChef θέλησε να «τρολάρει» το ριάλιτι μόδας του Star και την τελική ψηφοφορία, που ανέδειξε δύο νικήτριες, μετά από τεχνικό πρόβλημα στο σύστημα. Έτσι, ανέβασε στο λογαριασμό του στο Twitter μία φωτογραφία, όπου φαίνεται ένα χέρι να κρατά τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ και να τον ρίχνει μέσα σε κάλπη που γράφει «Παλαιό ΠΑΣΟΚ το Ορθόδοξο».

«Άκουσα ψηφοφορία και το χέρι “πήγε” μόνο του. #gntmgr», έγραφε στο tweet του ο Κουτσόπουλος.

Ωστόσο, η απάντηση από το ίδιο το ΠΑΣΟΚ δεν άργησε να έρθει. Λίγες ώρες μετά, στο λογαριασμό του κόμματος ανέβηκε ένα tweet με ένα gif που δείχνει στιγμιότυπο από τον περυσινό κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής, όπου ο κριτής βγαίνει από το αεροπλάνο και κάνει το νεύμα αλά Ανδρέας Παπανδρέου στη Δήμητρα Λιάνη, επιστρέφοντας στην Ελλάδα μετά την εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς στο Χέρφιλντ.

Κι εννοείται πως τα σχόλια από τους χρήστες «πήραν» φωτιά.

Πηγή: Newsbeast