Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός: Νίκη και… ανάσα!

224

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στην Σερβία και θα ήθελε να κάνει το 2/2 με τον Ερυθρό και να βρεθεί μια… ανάσα από την 8άδα.

Δεύτερο ματς της εβδομάδας, για τον Ολυμπιακό (6-8) που φιλοξενείται από τον Ερυθρό Αστέρα (5-9) στην Σερβία, για την 15η αγωνιστική της Euroleague (20:00, NS1). Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την πολύ μεγάλη νίκη κόντρα στην Χίμκι, την περασμένη αγωνιστική, πήραν θάρρος και ψυχολογία για να κάνουν το 2/2 και πλησιάσουν σε απόσταση αναπνοής από την 8άδα.

Ο Κεστούτις Κεμζούρα έχει όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους και άπαντες έχουν ανεβασμένη ψυχολογία, για να κάνουν ακόμα ένα βήμα μπροστά για την συνέχεια και να περάσουν όμορφα Χριστούγεννα. Το έργο τους μόνο εύκολο δεν θα είναι πάντως, αφού το Βελιγράδι δεν έχει αποτελέσει εύκολη έδρα για κανέναν, όπως παραδέχτηκε και ο Κώστας Παπανικολάου στην Euroleague Greece.

Οι Σέρβοι προέρχονται από δύο ήττες και θα ήθελαν να πάρουν μια νίκη, για να ανέβουν και εκείνοι βαθμολογικά, αφού ο χρόνος κυλά αντίστροφα και οι αγωνιστικές λιγοστεύουν. Για ακόμα μια φορά, η ατμόσφαιρα στο γήπεδο θα είναι ιδιαίτερη, αφού τους οπαδούς των δύο ομάδων δένει ένας ιδιαίτερος δεσμός.