Γεύσεις, Μουσικές & Χοροί στις Γωνιές των Χριστουγέννων!

319

Piano Forte – «Μαίρη Πόπινς» από το Magic sport club dance team και «γεύσεις που ενώνουν τους λαούς» από τις μαθητικές κοινότητες

Αγαπημένες μουσικές από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο… μεταφέρει στη «Γωνιά των Ευχών» (Πλατεία Μακεδονίας), το καταξιωμένο μουσικό σχήμα Piano Forte (Κατσαρός Κων/νος, Καλαφάτης Αναστάσιος, Λεοντιάδης Μιχαήλ, Υρώ Ζερβούδη), αύριο Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου & ώρα 20:00. Ένα δυνατό live με πανέμορφες μελωδίες …… Ελληνικά και ξένα τραγούδια Jazz standarsLatin jazzGreek emotions

Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στις 17:00 στον ίδιο χώρο, το Magic sport club dance team πρωταγωνιστεί σε μία παράσταση χορού για μικρούς και μεγάλους. Με μία ομπρέλα στο χέρι, ένα καπέλο με λουλούδια, τη φούστα ως τους αστραγάλους… αυτή είναι η Μαίρη Πόπινς! Υπεύθυνη της μουσικοχορευτικής χριστουγεννιάτικης παράστασης είναι η κυρία Έφη Μαυρίδου καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής.

Εξάλλου, αύριο στις 11 το πρωί στον πεζόδρομο, οι πολυπολιτισμικές μαθητικές κοινότητες των σχολείων μας παρουσιάζουν την διατροφική τους κουλτούρα προσφέροντας στην κοινωνία της πόλης εδέσματα από την κουζίνα καταγωγής τους αποδεικνύοντας έτσι ότι «Οι γεύσεις ενώνουν τους λαούς».

Συμμετέχουν τα Γυμνάσια: 1ο, 2ο, 4ο, 5ο, 6ο, ΓΕΛ 1ο, 2ο, 3ο, ΓΕΛ Κονταριώτισσας, 2ο ΕΠΑΛ, ΕΝΕΓΥΛ, ΕΕΕΕΚ Κατερίνης.

ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου

11:00 -13:00 – Γωνιά του Άη Βασίλη (π. οικία Τσαλόπουλου)

Χριστουγεννιάτικα Παραμύθια

Φορέστε τη γιορτινή σας διάθεση και υποδεχτείτε τα Χριστούγεννα με το θεατρικό “Η μάγισσα με το στριμμένο σκουπόξυλο” της Αναστασίας Πέλλα, καθώς και με την αφήγηση της υπέροχης ιστορίας του Εμπενίζερ Σκρουτζ! Αναστασία Πέλλα, Μαρία Πιπέρη, Άλκης Λαζαρίδης.

18:00 – 19:30 – Γωνιά των Ευχών (Πλατεία Μακεδονίας)

Magic sport club dance team. Παράσταση χορού για μικρούς και μεγάλους. Με μία ️ ομπρέλα στο χέρι, ένα καπέλο με λουλούδια, τη φούστα ως τους αστραγάλους… αυτή είναι η Μαίρη Πόπινς! Υπεύθυνη της μουσικοχορευτικής χριστουγεννιάτικης παράστασης είναι η κυρία Έφη Μαυρίδου καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής.

20:00 – 23:00 – Γωνιά των Ευχών (Πλατεία Μακεδονίας)

Piano Forte

Συναυλία με Ελληνικά και ξένα τραγούδια Jazz standars- Latin jazz- Greek emotions…

Piano Forte (Κατσαρός Κων/νος, Καλαφάτης

Αναστάσιος, Λεοντιάδης

Μιχαήλ. Υρώ Ζερβούδη)

11:00 – Πεζόδρομος

Οι γεύσεις ενώνουν τους λαούς – Οι πολυπολιτισμικές μαθητικές κοινότητες των

σχολείων μας προσφέρουν στην κοινωνία της πόλης εδέσματα από

την κουζίνα καταγωγής τους.

Συμμετέχουν: Γυμνάσια: 1ο, 2ο, 4ο, 5ο, 6ο, ΓΕΛ: 1ο, 2ο, 3ο , ΓΕΛ Κονταριώτισσας, 2ο ΕΠΑΛ, ΕΝΕΓΥΛ, ΕΕΕΕΚ Κατερίνης.