Ελένη Μενεγάκη: Εμείς οι γυναίκες σε αυτά τα θέματα πονάμε

343

Η Ρούλα Κορομηλά, έπειτα από μακρά καιρό απουσίας από τον χώρο της τηλεόρασης εμφανίστηκε το βράδυ της Δευτέρας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Ant1 όπου μίλησε για όλα.

Η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της στον Alpha αναφέρθηκε στα λεγόμενα της Ρούλας Κορομηλά και έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα «παιδί».

«Η Ρούλα χθες νομίζω ότι πραγματικά ήταν με την ψυχή της εκεί, δεν πήγε για να πάει. Άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τα πάντα. Καμιά φορά, πολύ εύκολα σχολιάζουμε τους ανθρώπους, αν κάνουν παιδί, αν δεν κάνουν παιδί… και δεν σκεφτόμαστε ποτέ ότι και οι άλλοι άνθρωποι που είναι απέναντί μας και μπορεί να τους κρίνουμε με μια ευκολία, είναι και αυτοί άνθρωποι σαν κι εμάς. Δεν μπορεί μόνο εμείς να θέλουμε να αποκτήσουμε μωρό, κάποιες να τα έχουμε καταφέρει, κάποιες άλλες όχι, κάποιες μπορεί να το ονειρευόμαστε μέχρι τώρα. Συμβαίνει και στους ανθρώπους που είναι στην τηλεόραση, στο Χόλιγουντ, συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους.

Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, γιατί ιδιαιτέρως εμείς οι γυναίκες σε αυτά τα θέματα πονάμε. Εμένα αυτό το κομμάτι της Ρούλας με άγγιξε. Όσες διακρίσεις και αν μου έχει χαρίσει αυτή η δουλειά, και ήταν σπουδαίες, έχω εισπράξει τεράστια ικανοποίηση, πιστεύω ότι θα ένιωθα έναν κόμπο στην καρδιά μου, θα ήταν κάτι που θα με πονούσε, όπως ένιωσα ότι αυτό το κομμάτι που έχει μείνει κενό μέσα στην καρδιά της για κάτι που πόθησε πολύ κι εμείς ίσως δεν το είχαμε καταλάβει ποτέ» ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη.

Πηγή: Newsbeast