Χαρά από GNTM 2: Το μονόπετρο είναι κάτι σαν πρόταση συμβίωσης

241

Η Χαρά Παππά έφυγε χθες από το GNTM 2, μια ανάσα πριν τον τελικό που θα γίνει την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου. Το μοντέλο βρέθηκε καλεσμένη στη «Φωλιά των Κου Κου» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σχέση της με τον γνωστό τούρκο ηθοποιό Μπουράκ Χακί.

«Στην Τουρκία πήρα την απόφαση να βρεθώ δύο χρόνια πριν λόγω του Μπουράκ, που ήμουν μαζί του. Ήθελα να συγκατοικήσω με αυτό τον άνθρωπο. Ήμασταν 7 μήνες ήδη μαζί. Ήταν κάτι έντονο από την αρχή. Δεν τον γνώριζα. Μου άρεσε πάρα πολύ, ήταν πολύ γοητευτικός, γλυκός» είπε.

Η Χαρά Παππά είπε πόσο τη στηρίζει ο αγαπημένος της στα όνειρα που έχει. «Με στηρίζει πάρα πολύ στα όνειρα μου. Έχει κάνει πάρα πολλά πράγματα και ο ίδιος στη ζωή του. Θα ήταν πολύ κακό και άσχημο να με κρατήσει πίσω επειδή εκείνος είναι σε κάποια φάση και εγώ σε κάποια άλλη. Για αυτό και τον αγαπώ τόσο, με καταλαβαίνει και αυτό είναι πολύ σημαντικό μέσα σε μια σχέση. Μέσα στο παιχνίδι μου έλειπε, ναι, ο Μπουράκ αλλά ήμουν focus στο παιχνίδι».

Όταν πρόσεξε η Κατερίνα Καραβάτου το χέρι του νεαρού μοντέλου δεν μπορούσε να μην την ρωτήσει για το μονόπετρο που φορούσε.

«Ναι, είναι μονόπετρο. Το έχω και το φορούσα πριν από το παιχνίδι. Ήταν κάτι σαν πρόταση συμβίωσης διότι πως θα έφευγα έτσι από την Τουρκία. Το σκέφτηκε πιο ρομαντικά ο Μπουράκ. Τώρα, μετά την ολοκλήρωση του GNTM, θα ήθελα πάρα πολύ να αφοσιωθώ λίγο στη δουλειά μου γιατί είναι πολύ σημαντικό κομμάτι και με κάνει χαρούμενη» κατέληξε η Χαρά Παππά.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Πηγή: Newsbeast