Άρης: Αλλαγές σε αμυντική και μεσαία γραμμή

225

Δίχως προβλήματα πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του Άρη στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Ο Μίχαελ Ένινγκ δεν υπολογίζει για την αναμέτρηση με τον ΝΠΣ Βόλο τους Ντάνιελ Σούντγκρεν και Χαβιέ Ματίγια, καθώς αμφότεροι έχουν δηλωθεί να εκτίσουν ποινή μιας αγωνιστικής, έχοντας συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες. Αντίθετα, κανονικά τίθεται στη διάθεση του Γερμανού τεχνικού ο Μιχάλι Κόρχουτ, ο οποίος και θα καλύψει το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής.

Ερωτηματικά υπάρχουν για τη θέση του δεξιού μπακ αλλά και αυτή του παρτενέρ του Λούκας Σάσα στη μεσαία γραμμή. Για την άμυνα υπάρχει η εναλλακτικές του Ούγκο Σόουζα – αν και δεν είναι “κλασικός” πλάγιος μπακ – ενώ για το κέντρο πιθανότατα ο Μάρτιν Τόνσο, μετά από πολύ καιρό, θα πάρει θέση στο αρχικό σχήμα. Σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στον ΟΦΗ, είναι πιθανή και η επιστροφή του Νικολά Ντιγκινί, αντί του Ντάνιελ Λάρσον, στο πλάι του Μπράουν Ιντέγε.

Περισσότερα θα φανούν μετά την προπόνηση της Τετάρτης, που θα γίνει το πρωί στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου», με τον Ένινγκ να ανακοινώνει στη συνέχεια και την αποστολή για τον αγώνα με τον ΝΠΣ Βόλο, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League (19/12, 17:15 – «Κλεάνθης Βικελίδης»).

Πηγή: onsports.gr