Βοιωτία : Μακελειό για μία πινακίδα – Πώς έγινε η άγρια δολοφονία πατέρα και γιου

269

Η τοποθέτηση μίας διαφημιστικής πινακίδας φαίνεται πως ήταν η αφορμή για το άγριο φονικό που έγινε στις Θεσπιές Βοιωτίας έξω από σχολείο, σε ένα περιστατικό όπου έχασαν τη ζωής τους δύο άνθρωποι και τραυματίστηκαν άλλοι δύο.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν τα μέλη  δύο οικογενειών οι οποίες διατηρούσαν ξεχωριστές εταιρείες security  συγκρούστηκαν με όπλα για λόγους επαγγελματικού ανταγωνισμού.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δύο οικογένειες είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν, ωστόσο το τελευταίο διάστημα εκδηλώθηκε ανταγωνισμός μεταξύ τους για την «μοιρασιά» της βιομηχανικής περιοχής των Οινοφύτων και Σχηματαρίου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το περιστατικό έγινε έξω από το 3ο Γυμνάσιο, όταν τρία άτομα επιχείρησαν να τοποθετήσουν πινακίδα που έγραφε ότι το σχολείο φυλάσσεται από τη δική τους εταιρεία.

Από τη μια πλευρά ήταν ο πατέρας, 66 ετών, ο γιος 34 ετών και ο ανιψιός 30 ετών, ενώ από την άλλη πλευρά βρίσκονταν ο 66χρονος πατέρας με τον 33χρονο γιο του. Η αντιπαράθεση των δύο οικογενειών ξεκίνησε με λεκτικές απειλές, όμως μετά η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο με αποτέλεσμα  να πέσουν νεκροί ο πατέρας και ο γιος από τη μια πλευρά ενώ ελαφρύτερα τραυματίας νοσηλεύεται σε νοσοκομείο και βρίσκεται υπό την επιτήρηση της αστυνομίας, ο ανιψιός τους.

Από την άλλη οικογένεια έχει ήδη συλληφθεί ο πατέρας και ο γιος που νοσηλεύεται σοβαρά τραυματίας σε νοσοκομείο στην Αθήνα με διαμπερές τραύμα στο συκώτι.

Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη από την Ασφάλεια Θηβών για να εξακριβωθεί πόσοι και ποιοι συμμετείχαν στην αιματηρή συμπλοκή από τις δυο πλευρές. Παράλληλα, τα όπλα μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί, παρά μόνο οι κάλυκες στο σημείο όπου έπεσαν οι πυροβολισμοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr την ώρα που γινόταν το μακελειό με καταιγισμό πυρών οι τελευταίοι γονείς έπαιρναν τα παιδιά τους από το σχολείο και άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι να σωθούν.

Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας αναφέρουν πως ο δήμαρχος είχε αναθέσει τη φύλαξη του Λυκείου στις Θεσπιές Βοιωτίας, σε μια εταιρεία σεκιούριτι, ιδιοκτησίας του νεκρού 66χρονου. Όμως έληξε η σύμβαση και αποφασίστηκε να υπογραφεί νέα σύμβαση με την άλλη (ανταγωνίστρια) εταιρεία σεκιούριτι. Μόλις πήγαν οι άνδρες της νέας εταιρείας να αναλάβουν τη φύλαξη του έργου, ήρθαν σε αντιπαράθεση με τους εργαζομένους της εταιρείας που είχε μέχρι πρότινος τη φύλαξη του Λυκείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ιδιοκτήτες, που είναι ξαδέλφια, παλιά είχαν κοινή εταιρεία σεκιούριτι.

Πηγή: tanea.gr