Βραζιλία: Άνδρας ντύθηκε σαν τη μητέρα του για να πάρει το… δίπλωμα οδήγησης για εκείνη

204

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019, 10:47

Βραζιλία: Άνδρας ντύθηκε σαν τη μητέρα του για να πάρει το... δίπλωμα οδήγησης για εκείνη

Ένας άνδρας συνελήφθη από τις Αρχές της Βραζιλίας, καθώς προσπάθησε να περάσει τις εξετάσεις για το δίπλωμα οδήγησης για λογαριασμό της μητέρας του, μεταμφιεσμένος ως γυναίκα!

Ο 43χρονος φόρεσε ένα φλοράλ φόρεμα, περούκα με γκρίζα μαλλιά και μακιγιάζ, προκειμένου να επιχειρήσει να δώσει εξετάσεις για το δίπλωμα οδήγησης αντί της μητέρας του. Η 60χρονη γυναίκα από το Πόρτο Βέλχο είχε αποτύχει να περάσει τις εν λόγω εξετάσεις τρεις φορές.

Ο Χεϊτόρ Μάρτσιο Σκιάβε, μηχανικός στο επάγγελμα, παρολίγον να πείσει την εξετάστρια πως ήταν γυναίκα, όμως τελικά εκείνη του ζήτησε ταυτότητα και τότε αποδείχτηκε η μεγάλη απάτη. «Η μεταμφίεσή του δεν μου έκανε εντύπωση αρχικά γιατί είχα μόλις τελειώσει την πέμπτη εξέταση και δεν ήμουν συγκεντρωμένη» δήλωσε η εξετάστρια Αλίν Μεντόνσα. «Ωστόσο, όταν μπήκα στο αμάξι και κάθισα δίπλα στον επίδοξο οδηγό, συνειδητοποίησα πως ήταν ένας άνδρας ντυμένος γυναίκα» πρόσθεσε.

Τον 43χρονο πρόδωσαν τα μακριά άκρα, αλλά και η κάπως τραχιά φωνή. «Έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε να είναι θηλυπρεπής και όσο πιο φυσικός γίνεται. Το μέικαπ του ήταν καλοφτιαγμένο και έδειχνε πολύ όμορφος» σημείωσε η Μεντόνσα.

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω, ήταν σουρεαλιστικό» λέει η εξετάστρια, η οποία κάλεσε αμέσως την αστυνομία, καθώς η ενέργεια του Βραζιλιάνου αποτελεί ποινικό αδίκημα.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019, 11:24

Πηγή: Zougla.gr