Συνελήφθη 13χρονος στη Νέα Υόρκη για τη δολοφονία μιας φοιτήτριας με μαχαίρι

207

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης συνέλαβε έναν 13χρονο σε σχέση με τη δολοφονία μιας φοιτήτριας σε πάρκο της πόλης αυτήν την εβδομάδα, μεταδίδουν σήμερα αμερικανικά ΜΜΕ.

Η Τέσα Μέιτζορς, ηλικίας 18 ετών, δέχθηκε απανωτά χτυπήματα με μαχαίρι το βράδυ της περασμένης Τετάρτης κατά τη διάρκεια μιας ληστείας, ενώ διέσχιζε το πάρκο Μορνινγκσάιντ, κοντά στη σχολή της, το Κολέγιο Μπάρναρντ, στο Μανχάταν, σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης.

Αν και τραυματισμένη, η κοπέλα κατάφερε, τρεκλίζοντας, να βγει από το πάρκο αναζητώντας βοήθεια από το προσωπικό ασφαλείας ενός κοντινού σχολείου. Στο νοσοκομείο, όπου διακομίστηκε, διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η άτυχη Τέσα ολοκλήρωνε το πρώτο εξάμηνό της στο κολέγιο, έχοντας φύγει από το σπίτι της στο Σάρλοτσβιλ στη Βιρτζίνια για να μετακομίσει στην πόλη και να σπουδάσει.

Η αστυνομία εντόπισε τον 13χρονο χθες, κατά τη διάρκεια ερευνών σε κοντινό κτίριο, μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός CBS2, επικαλούμενος ανώνυμες πηγές από την αστυνομία.

Τα ρούχα του ταίριαζαν στις περιγραφές των μαρτύρων σχετικά με τον ύποπτο και ο έφηβος συνελήφθη έχοντας στην κατοχή του ένα μαχαίρι.

Το CBS2 και άλλα τηλεοπτικά δίκτυα μετέδωσαν ότι το αγόρι ομολόγησε στην αστυνομία ότι εκείνος και δύο φίλοι του προσπάθησαν να ληστέψουν τη Μέιτζορς και τη μαχαίρωσαν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: kathimerini.gr