Βραδιά προσφοράς με άρωμα Χριστουγέννων

271

Με την υποστήριξη του Δ.Κατερίνης και της Αντιπεριφέρειας Πιερίας, με την παρουσία της Επικεφαλής του Γραφείου Θεσσαλονίκης του Πρωθυπουργού κ. Μαρίας Αντωνίου, καθώς και εκπροσώπων τοπικών και άλλων πολιτικών Αρχών, το Παράρτημα Πιερίας «Ολυμπιάδες» της Παναθηναϊκής πραγματοποίησε μια πολυπληθή αλλά και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εκδήλωση.

Ήταν μια βραδιά προσφοράς, με άρωμα Χριστουγέννων ειδικά αφιερωμένη στη στήριξη του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δ.Κατερίνης για κακοποιημένες γυναίκες.

Η εκδήλωση, που έγινε στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2019, στο ξενοδοχείο Mediterranean Village στην Παραλία Κατερίνης. Τη βραδιά πλαισίωσε μουσικά το συγκρότημα PEROtheband.

Χαιρετισμούς πραγματοποίησαν ο Σεβ. κ. Γεώργιος, η εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού Μαρία Αντωνίου, ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, καθώς επίσης και η Πρόεδρος της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ» Μαρία Γιαννίρη.