Χριστούγεννα στην Κατερίνη (ΦΩΤΟ)

1012

Κοσμοσυρροή στην επίσημη έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων από τον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο

 

 

Στις «Γωνιές των Χριστουγέννων», σε μια απέραντη εορταστική αγκαλιά, γεμάτη εστίες χαράς που ενώνουν κάθε πλατεία, κάθε γειτονιά της πόλης και με μεγάλη κοσμοσυρροή σήκωσαν αυλαία χθες το βράδυ, οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κατερίνης.

Χιλιάδες δημότες και επισκέπτες, άτομα όλων των ηλικιών αποτέλεσαν σε κάθε γωνιά, μέρος του παραμυθένιου σκηνικού της εναρκτήριας και πλημμυρισμένης με φως, στολίδια, παιχνίδια, μελωδικούς ήχους & μουσικούς ρυθμούς χαρούμενης γιορτής.

Το σύνθημα για το άναμμα του πανύψηλου δέντρου της πόλης και του πολύχρωμου, φωτεινού διακόσμου έδωσε από την πλατεία Δημαρχείου, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, με την συνδρομή του Προέδρου του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου, καθώς και των παιδιών της χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης.

 

 

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος: «Καλές γιορτές να έχουμε. Να ευχαριστήσω το Επιμελητήριο, τον πρόεδρο Ηλία Χατζηχριστοδούλου, τον Εμπορικό Σύλλογο, την Ένωση Ξενοδόχων, καθώς «Οι Γωνιές των Χριστουγέννων» είναι ένα συνεργατικό εγχείρημα. Από κοινού αποφασίσαμε να απλώσουμε τις γιορτές σε κάθε πλατεία του Δήμου φιλοδοξώντας να συμβάλουμε ταυτόχρονα στην τόνωση της αγοραστικής κίνησης. Ευχαριστώ όλες τις υπηρεσίες του Δήμου, το γραφείο μου ιδιαίτερα για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να οργανώσουμε ένα τόσο μεγάλο εγχείρημα. Εύχομαι να περάσουμε όλοι μαζί τις ομορφότερες και πιο ευτυχισμένες γιορτές».

Σε σύντομο χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου σημείωσε: «Τις «Γωνιές των Χριστουγέννων» τις χαίρονται μικροί και μεγάλοι. Ο Δήμος, το Δημοτικό Συμβούλιο, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος πέτυχαν από τη μία άκρη της πόλης έως την άλλη να στείλουν το μήνυμα της ελπίδας, της χαράς. Συγχαίρω όλους για αυτό το νέο που δημιουργήθηκε. Απευθύνουμε με την ευκαιρία πρόσκληση στους κατοίκους των γειτονικών νομών να επισκεφτούν αυτό το όμορφο σκηνικό.