Άρσεναλ-Μπράιτον: Ο Ομπαμεγιάνγκ εγκατέλειψε τον αγωνιστικό χώρο για να πάει… τουαλέτα

214

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019, 12:08

Άρσεναλ-Μπράιτον: Ο Ομπαμεγιάνγκ εγκατέλειψε τον αγωνιστικό χώρο για να πάει... τουαλέτα

Τίποτα δεν πάει καλά την εφετινή σεζόν στην Άρσεναλ, η οποία, παρά την αλλαγή προπονητή, ηττήθηκε (και) από την Μπράιτον το βράδυ της Πέμπτης μέσα στο «Emirates», παραμένοντας μακριά από τις νίκες για ένατη σερί αγωνιστική.

Μετά το νέο αρνητικό αποτέλεσμα των «κανονιέρηδων», οι οπαδοί της ομάδας τα έβαλαν με τον Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, για το γεγονός ότι αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο για λίγα λεπτά, ενώ η ομάδα του βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-1.

Όπως αποκαλύπτουν τα αγγλικά ΜΜΕ, ο λόγος για τον οποίο ο 29χρονος στράικερ έλειψε περίπου 10 λεπτά από το τερέν ήταν διότι ήθελε να πάει στην τουαλέτα.

Οι εις βάρος του αντιδράσεις από τους φίλους της Άρσεναλ στα social media επειδή η… φύση τον κάλεσε εν ώρα αγώνα ήταν πολλές, ωστόσο ο Φρέντι Λιούνγκμπεργκ ύψωσε ασπίδα προστασίας προς τον ποδοσφαιριστή του.

«Βασικά, δεν αντιλήφθηκα πώς έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο, απλώς τον είδα να επιστρέφει αφότου ήταν εκτός για μερικά λεπτά. Όταν έχεις ανάγκη να πας στην τουαλέτα, πηγαίνεις» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σουηδός τεχνικός, ο οποίος αντικατέστησε τον Έμερι στην τεχνική ηγεσία των Λονδρέζων.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019, 13:01

Πηγή: Zougla.gr