Επιμελητηρίου Πιερίας: 8ο Ετήσιο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας

598

Κρασί, Μέλι, Κάνναβη: Οι νέες προκλήσεις

Το Επιμελητήριο Πιερίας σας ενημερώνει ότι το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, διοργανώνει το 8ο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας, τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019, στις εγκαταστάσεις του Perrotis College της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης.

Το φετινό Συνέδριο εστιάζει σε τρείς κλάδους με μεγάλο περιθώριο ανάπτυξης, αυτούς της μελισσοκομίας, της οινοποιίας καθώς και της φαρμακευτικής κάνναβης. Πρόκειται για προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας που μπορούν να συμβάλλουν σημαντικά στις εξαγωγικές επιδόσεις του αγροδιατροφικού τομέα. Παράλληλα και ανεξάρτητα από τα εκάστοτε επιμέρους θέματα, το Συνέδριο αναδεικνύει σταθερά τεχνολογίες αιχμής που στοχεύουν στην αύξηση της παραγωγικότητας στο σύνολο του αγροδιατροφικού συστήματος.

Στο συνέδριο θα συμμετέχει σημαντικός αριθμός διακεκριμένων επιχειρηματιών, υψηλόβαθμων στελεχών επιχειρήσεων, εκπροσώπων του πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα, του κλάδου των δικτύων διανομής, αγροτικών συνεταιρισμών και τοπικών φορέων, επιστημόνων και στελεχών της αρμόδιας πολιτικής και διοικητικής ηγεσίας της χώρας.

Με την Υποστήριξη του Επιμελητηρίου Πιερίας.

Περισσότερες πληροφορίες, έντυπο συμμετοχής και πρόγραμμα στην ηλεκτρονική σελίδα του Ελληνο-Αμερικάνικου Εμπορικού Επιμελητηρίου και στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Πιερίας.

https://www.amcham.gr/events/event/agrotechnology-conference/

https://www.amcham.gr/wp-content/uploads/2019/11/Agro-Programma-Com_compressed.pdf

https://www.eventora.com/el/Events/8th-agrotechnology-conference