Γυρίζει σελίδα η Νάπολι

289

Η Νάπολι συμπλήρωσε επτά ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά το 1-1 που πήρε από τη Λίβερπουλ στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα είναι το turning point για τη σεζόν της. Προβάδισμα για την Ιντερ κόντρα στη ΣΠΑΛ, πιθανώς και με μηδέν παθητικό η νίκη της.

Η Ιντερ μετρά πέντε διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, με το 3-1 επί της Σλάβια Πράγας απέκτησε ξανά βάσιμες ελπίδες πρόκρισης στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ στο πρωτάθλημα παραμένει στο κατόπι της Γιουβέντους και στο -1, διεκδικώντας στα ίσια τον τίτλο. Ασφαλές φαβορί στην αποψινή αναμέτρηση με την ΣΠΑΛ και πιθανώς με μηδέν παθητικό, η αντίπαλος αντιμετωπίζει οξύ επιθετικό πρόβλημα έχοντας μόλις τρία γκολ στο ενεργητικό της στα οκτώ τελευταία παιχνίδια. Ο άσος σε συνδυασμό με το Ν/G πληρώνει 1,75 στον ΟΠΑΠ.

Η Νάπολι έχει περάσει μια πολύ δύσκολη περίοδο σε εμφανίσεις και αποτελέσματα, συμπλήρωσε επτά ματς σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς νίκη, όμως έχει κάθε λόγο να ελπίζει ότι ήρθε η ώρα για να επιστρέψει στις επιτυχίες. Σπουδαίο για την αλλαγή ψυχολογίας αποτελεί το 1-1 που απέσπασε από τη Λίβερπουλ για το Τσάμπιονς Λιγκ, αποτέλεσμα που τη φέρνει με το ενάμισι πόδι στην επόμενη φάση. Η Νάπολι καλείται λοιπόν να αντιδράσει και να επιστρέψει στις νίκες, κόντρα στην Μπολόνια, η οποία μετρά τέσσερα ματς χωρίς νίκη και έχει δεχτεί 10 γκολ σε αυτά. Στο 1,45 ο άσος στον ΟΠΑΠ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

(16:00): ΙΝΤΕΡ – ΣΠΑΛ: 1 & Ν/G (1,75)
(19:00): ΝΑΠΟΛΙ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ: 1 (1,45)

Πηγή: onsports.gr