Κρήτη: Σε κρίσιμη κατάσταση πρώην βουλευτής της ΝΔ που υπέστη ανακοπή στο γήπεδο

222

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο του «Γεντί Κουλέ» λίγο πριν την έναρξη του αγώνα ανάμεσα στον ΟΦΗ και την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Δεικτάκης, υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον αγώνα και λιποθύμησε μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπόλοιπων φιλάθλων.

Η ασφάλεια του γηπέδου ενημέρωσε τις αρχές με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να σπεύδει στο σημείο προκειμένου να παραλάβει τον άτυχο άνδρα και να τον μεταφέρει στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γ. Τασσόπουλος όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό βρέθηκαν στο πλευρό του κ. Δεικτάκη.

«Ο κ. Δεικτάκης έφτασε με ανακοπή στο νοσοκομείο και μέχρι τις 9 το βράδυ περίπου του έκαναν ΚΑΡΠΑ με αποτέλεσμα να ανανήψει. Επανήλθε ο καρδιακός ρυθμός του ωστόσο δεν είναι γνωστό τι βλάβη μπορεί να του έχει προκαλέσει το συγκεκριμένο περιστατικό. Γι’ αυτό και θα υποβληθεί σε αξονική τομογραφία προκειμένου να έχουμε μία σαφή εικόνα. Αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι η κατάστασή της υγείας του είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και το βράδυ αναμένεται δύσκολο», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost ο κ. Τασσόπουλος.

Πηγή: kathimerini.gr