Συγκινεί η ανάρτηση δημοσιογράφου για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο

173

Με μια συγκινητική ανάρτηση ο υπεύθυνος επικοινωνίας του δήμου Πειραιά, ο επί χρόνια δημοσιογράφος Βασίλης Τοκάκης, γνωστοποίησε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον χτύπησε, αλλά και τη μεγάλη μάχη που δίνει. Ο Β. Τοκάκης διαγνώστηκε, ευτυχώς έγκαιρα, με καρκίνο στο κεφάλι, αλλά πλέον βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας.

Ομως, το μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας που στέλνει είναι αυτό που μένει.

Η ανάρτηση του Βασίλη Τοκάκη στο Facebook:

Αγαπημένοι μου φίλοι,

Η ζωή είναι απρόβλεπτη και μάλλον για να μην είναι βαρετή.Όπως πιθανότατα να γνωρίζετε μου διέγνωσαν -ευτυχώς έγκαιρα- καρκίνο στον εγκέφαλο.Έγινε πλήρης αφαίρεση και πλέον θα μπω στη φάση των θεραπειών.Αυτό είναι το διαδικαστικό και το αδιάφορο κομμάτι της ιστορίας.

Το ουσιαστικό είναι ότι θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το πόσο τυχερός είμαι που έζησα και ζω δίπλα σε ανθρώπους που με έκαναν να αισθανθώ την αγνή και ανιδιοτελή αγάπη. Ανθρώπους που σε νοιαζονται, που μοιραστήκαμε όνειρα, ιδέες και υπήρξαμε συναγωνιστές σε κάθε λογής μάχες. Αυτοί που μοιραζόμασταν τον ανήφορο του αγωνα που ήταν εκεί παντα για να φωνάζουν «βάστα ρε» και για να απλώσουν το μπράτσο τους, αυτοί που διάλεξαν αγόγγυστα τον δύσκολο ανηφορικό δρόμο μαζί σου του αγωνα , αυτοί που δεν βολεύτηκαν με τα απλά, τα εφήμερα και τα εύκολα αλλά ήταν μπροστάρηδες, συναγωνιστές και συμπολεμιστές.

Αυτοί είναι οι άνθρωποί μου.Οι αλύγιστοι μου χρόνια τώρα ,οι συμμαχητές μου, οι φίλοι μου, η οικογένειά μου.

“Υπάρχει η τωρινή τούτη στιγμή γιομάτη πίκρα,γιομάτη γλύκα και τη χαίρομαι όλη” ΝΚ

Τα λέμε στη μάχη..

Πηγή: tanea.gr