Η Ανέτ Μπένινγκ είναι περήφανη για τον τρανσέξουαλ γιο της

430

Η ηθοποιός Ανέτ Μπένινγκ μιλάει με περηφάνια για το γιο της Stephen Ira, ο οποίος αυτοπροσδιορίστηκε ως τρανσέξουαλ στα 14 του.

«Κατάφερε να κάνει κάτι δύσκολο με στυλ και μεγάλη ευφυΐα. Είναι ένας στοχαστικός άνθρωπος και είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτόν», δηλώνει σε συνέντευξή της στο AARP η ηθοποιός Ανέτ Μπένινγκ.

Ο Stephen Ira γεννήθηκε πριν 27 χρόνια ως Kathlyn Elizabeth.

Ο σύζυγός της Γουόρεν Μπίτι αποκαλεί τον γιο του «ήρωα». «Είναι επαναστάτης, ιδιοφυής, ο ήρωάς μου, όπως και όλα τα παιδιά μου» είχε πει το 2016 σε συνέντευξή του στο Vanity Fair o 82χρονος ηθοποιός.

Ο  Stephen Ira δημοσίευσε πρόσφατα ένα μυθιστόρημα με τίτλο «Little Fish» στο οποίο αφηγείται την ιστορία της 17χρονης τρανσέξουαλ Leelah Alcorn, η οποία αυτοκτόνησε όταν οι γονείς της της άλλαξαν σχολείο γιατί τους είπε ότι είναι κορίτσι.

«Αν δεν αντέχεις να έχεις ένα παιδί τρανς, μην κάνεις παιδιά» είχε πει ο γιος της ηθοποιού.

Η Μπένινγκ και Γουόρεν Μπίτι είναι παντρεμένοι εδώ και περίπου 30 χρόνια κι έχουν τέσσερα παιδιά.

«Όταν ήμουν νεότερη σκεφτόμουν πώς θα μπορούσα να βοηθήσω τα παιδιά μου ώστε να μην υποφέρουν, πράγμα που, φυσικά ήταν γελοίο. Πρέπει να δώσουν τους αγώνες τους. Είναι πολύ σημαντικό για τους ανθρώπους που έχουν γίνει σήμερα», είπε αναφερόμενη στο ταξίδι της ως γονιός.

Πηγή: Newsbeast