ΠΡΟΣΟΧΗ! Κατάθεση αιτήσεων στον δήμο Κατερίνης από τους πληγέντες της κακοκαιρίας – Όλες οι λεπτομέρειες

404

Αιτήσεις μπορούν να καταθέτουν στον Δήμο Κατερίνης όσοι υπέστησαν ζημιές σε κατοικίες (κτιριακές εγκαταστάσεις και οικοσκευή), από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν το Δήμο Κατερίνης το διάστημα από τις 24/11/2019 έως 25/11/2019.

Οι αιτήσεις αφορούν μόνο σε κύριες κατοικίες για την αντιμετώπιση απλών επισκευαστικών εργασιών και την αντικατάσταση οικοσκευής και συγκεκριμένα:

  • στο κτίριο που καλύπτει ανάγκες διαβίωσης. (Δεν συμπεριλαμβάνονται ανεξάρτητα κτίσματα όπως βοηθητικοί χώροι, αποθήκες κ.λ.τη
  • Στο σύνολο της οικοσκευής (εξοπλισμός κουζίνας, γώρων υγιεινής, επίπλωση. ιματισμός. κ.λ.πΛ

Απαραίτητα δικαιολογητικά:

  1. Αίτηση του δικαιούχου ή εξουσιοδοτημένου προσώπου (συμπληρώνεται στο Δήμο Κατερίνης)
  2. Δήλωσης Φορολογίας Εισοδήματος (Έντυπο Ε1) τελευταίου φορολογικού έτους (για την επιβεβαίωση της κύριας ιδιόκτητης, μισθωμένης ή παραχωρημένης κατοικίας και τον αριθμό των εξαρτώμενων ή/και φιλοξενούμενων μελών του δικαιούχου).
  3. Τελευταία υποβληθείσα Δήλωσης Στοιχείων Ακινήτων (Έντυπο Ε9) συνοδευόμενη από υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα δηλώνεται ότι δεν υπάρχει μεταβολή, σε περίπτωση ιδιόκτητης κατοικίας.

Σε περίπτωση που οι δικαιούχοι της οικονομικής ενίσχυσης είναι περισσότεροι του ενός, λόγω συγκατοίκησης κ.λπ., η οικονομική ενίσχυση χορηγείται σε έναν εξ αυτών, μετά από εξουσιοδότηση που θα του παρέχουν οι υπόλοιποι.

Οι Αιτήσεις θα κατατίθενται στην Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δ.Κατερίνης, 2°^ όροφος, γραφείο 11, μέχρι την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου.

Για πληροφορίες τηλ.: 23513 50492 / 23513 50489.