Το όνομα του «Χάρρυ Κλυν» στο γήπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς!

271

Ο Απόλλων Καλαμαριάς αποφάσισε να δώσει το όνομα του «Χάρρυ Κλυν», κατά κόσμον Βασίλη Τριανταφυλλίδη, στο γήπεδό του.

Πριν από ενάμιση χρόνο, ο θάνατος του Βασίλη Τριανταφυλλίδη – του γνωστού σε όλους μας – Χάρρυ Κλυν, είχε σκορπίσει τη θλίψη σε όλη την Ελλάδα. Ειδικότερα στην Καλαμαριά που ήταν και η γενέτειρά του και την οποία είχε βοηθήσει με πολλούς τρόπους. Ένας από αυτούς ήταν και ο αθλητισμός, αφού το 1980 ηγήθηκε μιας ομάδας Ποντίων και φίλων του Συλλόγου έτσι ώστε να επαναφέρει σε καλή κατάσταση τον τοπικό Απόλλωνα.

Στον σύλλογο δεν ξέχασαν ποτέ την προσφορά του «Χάρρυ Κλυν» και την αγάπη του για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μια σπουδαία αλλά και συμβολική κίνηση. Το γήπεδο της ομάδας, θα φέρει πλέον το όνομά του όπως αποφασίστηκε και στη Γενική Συνέλευση του συλλόγου θα παρθεί οριστική απόφαση για το πως θα γίνει η μετονομασία.

Η ανακοίνωση αναφέρει

«Ο Μ.Γ.Σ.ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ενόψει της Γενικής Συνέλευσης που θα προκηρύξει, θέτει σε διαβούλευση το θέμα της ονομασίας του γηπέδου μας και καλεί όλους τους φίλους και φιλάθλους της ομάδας μας να συμμετέχουν σε αυτό το ιστορικό γεγονός.

Ο Μ.Γ.Σ.ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ παραθέτει τις εξής τρεις προτάσεις :

1) Παμποντιακό Γήπεδο Απόλλωνα Καλαμαριάς “ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ”

2)Παμπροσφυγικό Γήπεδο Απόλλωνα Καλαμαριάς “ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ”

3)Παμπροσφυγικό Ποντιακό Γήπεδο Απόλλωνα Καλαμαριάς “ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ”

Παρακαλούμε πολύ όποιος επιθυμεί να προτείνει άλλη ονομασία για το ιστορικό γήπεδό μας εκτός των τριών να στείλει την πρότασή του στο email του Συλλόγου  [email protected]».

Πηγή: onsports.gr