Τα 10 διάσημα, παθιασμένα φιλιά που έγραψαν ιστορία

1332

Πολλοί διάσημοι παλαιότερων ετών έχουν προσφέρει υπέροχα στιγμιότυπα, με τα φιλιά που έχουν ανταλλάξει. Από τον Ανδρέα Παπανδρέου στη Μαρία Κάλλας κι από την Αλίκη Βουγιουκλάκη στον Αριστοτέλη Ωνάση. όλοι τους δημιούργησαν σάλο στον Τύπο, με τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τα παθιασμένα φιλιά τους.

Αναλυτικά:

Ελίζαμπεθ Τέιλορ – Ρίτσαρντ Μπάρτον (σ.σ. 1962): Αντάλλαξαν φιλί στην παραλία κατά τη διάρκεια του διαλείμματος των γυρισμάτων της “Κλεοπάτρας”. Οι δύο τους ήταν παντρεμένοι με άλλα άτομα. Έτσι, ανακαλύφθηκε ο παράνομος δεσμός τους.

Elvis Presley – Νεαρή θαυμάστρια (σ.σ. 1956): Ο πασίγνωστος τραγουδιστής αντάλλαξε φιλί με θαυμάστριά του, κατά τη διάρκεια συναυλίας του. Η συναυλία είχε λάβει χώρα στην Βιρτζίνια και φυσικά προκάλεσε την οργή των συντηρητικών των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Μέρλιν Μονρόε – Τζο Ντι Μάτζιο (σ.σ. 1954): Μετά το γάμο τους έδωσαν ένα παθιασμένο φιλί. Ο γάμος τους είχε τελικά διάρκεια μικρότερη του ενός έτους. Πάντως, η Μονρόε έδειχνε πως τον είχε ερωτευτεί παράφορα.

Μαρία Κάλλας – Αριστοτέλης Ωνάσης (σ.σ. 1966): Το ζευγάρι είχε φιληθεί στο Παρίσι, δείχνοντας την αδιαφορία του για τους γύρω του. Βρισκόταν σε επταετή σχέση, αλλά δεν κράτησε για πάντα. Αργότερα, ο Ωνάσης παντρεύτηκε τη Τζάκι.

Αλίκη Βουγιουκλάκη – Γιώργος Ηλιάδης: Φιλί που αντάλλαξε η γνωστή ηθοποιός, με τον επιχειρηματία, στο εξοχικό της Αλίκης στο Θεολόγο.

Ανδρέας Παπανδρέου – Δήμητρα Λιάνη (σ.σ. 1993): Το καυτό φιλί που αντάλλαξαν, μετά τη νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές. Πολλοί θεωρούν πως δεν μπορούσαν να κρύψουν τη χαρά τους, καθώς ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε εκλεγεί πρωθυπουργός της Ελλάδας.

Τζον Κένεντι Τζούνιορ – Κάρολιν Μπεσέτ: Η δεύτερη κατάφερε να παντρευτεί τον πιο περιζήτητο εργένη των ΗΠΑ. Πάντως, ούτε αυτοί ξέφυγαν από το φωτογραφικό φακό!

Πριγκίπισσα Νταϊάνα – Ντόνι Αλ Φαγέντ: Ένα από τα παθιασμένα φιλιά που αντάλλαξαν κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας τους στη Μεσόγειο.

Πρίγκιπας Γουίλιαμ – Κέιτ Μίντλετον (σ.σ. 2011): Παθιασμένο φιλί κατά τη διάρκεια του γάμου τους.

Ναύτης – Νοσοκόμα (σ.σ. μετά την ανακοίνωση του τέλους του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου): Πρόκειται για το πιο διάσημο φιλί όλων των εποχών, ανάμεσα σε έναν άγνωστο ναύτη και μια άγνωστη νοσοκόμα στη Νέα Υόρκη.