Στην κυκλοφορία ξανά η Αθηνών – Κορίνθου στην Κινέττα και η παλαιά Ε.Ο Θεσσαλονίκης – Καβάλας

176

Αποκαταστάθηκε  η κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου στην Κινέττα.

Στις 20:40 τα συνεργεία της Ολυμπίας Οδού ολοκλήρωσαν τον καθαρισμό του οδοστρώματος στο 60ο χιλιόμετρο της εθνικής Οδού και παρέδωσαν στην κυκλοφορία και το ρεύμα προς Κόρινθο.

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας που είχε διακοπεί αργά το απόγευμα από τη διασταύρωση του Σταυρού μέχρι το χωριό Μόδι Θεσσαλονίκης.

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι βροχοπτώσεις στη Χαλκιδική και στην Ολυμπιάδα. Στην επαρχιακή οδό Ρεντίνας-Ουρανούπολης έχει κλείσει η διασταύρωση Ολυμπιάδας στο 20οχλμ. Κλειστά είναι τα ορεινά σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου (Κονταριώτισσα-‘Αγιος Σπυρίδωνας, Βροντού – Καρίτσα). Κλειστά είναι η επαρχιακή οδός Πολυγύρου-Ιερισσού στο 31ο χλμ στο ύψος Πλατανόρεμα, στο 4ο χλμ επαρχιακής οδού Νέας Καλλικράτειας-Σωζόπολης, η παραλιακή οδός Βεριάς-Νέας Καλλικράτειας, η επαρχιακή οδός Νέων Μουδανίων-Καλλικράτειας στο 12ο χλμ και στο 1ο χλμ η επαρχιακή οδός Μεταμόρφωσης-Μεταγγιτσίου. Δεν έχουν σημειωθεί προβλήματα από την κακοκαιρία, σύμφωνα με την πυροσβεστική.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πηγή: kathimerini.gr