“Πυρά” κατά των γιατρών από τους συγγενείς της λεχώνας από την Κατερίνη που χαροπαλεύει

761

Στη Μονάδα εντατικής θεραπείας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση η 29χρονη από την Κατερίνη, η οποία υπέστη εγκεφαλικό οίδημα, ύστερα από χορήγηση αντιβίωσης στην οποία ήταν αλλεργική, μετά τον τοκετό.

Η 29χρονη τη Δευτέρα αναμένεται να υποβληθεί ξανά σε μαγνητική  τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί αν το οίδημα έχει υποχωρήσει.

Μιλώντας αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 ο κουνιάδος της 29χρονης δηλώνει αισιόδοξος για την πορεία της υγείας της και κάνει λόγο για αμέλεια από την πλευρά των γιατρών, καθώς όπως τονίζει ήταν καλά στην υγεία της.

Κάτοικοι του χωριού Μεσαία Μηλιά συγκλονισμένοι εύχονται να πάνε όλα καλά και να επιστρέψει σύντομα σπίτι της.

Η 29χρονη,όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, εισήχθη στο Νοσοκομείο Κατερίνης για να γεννήσει. Λόγω της καισαρικής τομής στην οποία υποβλήθηκε, της χορηγήθηκε αντιβιοτικό φάρμακο στο οποίο ήταν αλλεργική. Ο οργανισμός της άρχισε να αντιδρά αρνητικά με αποτέλεσμα να υποστεί  ανακοπή. Οδηγήθηκε στο Ιπποκράτειο όπου και διαπιστώθηκε ότι υπέστη εγκεφαλικό οίδημα.

Κάτοικοι του χωριού και φίλοι της οικογένειας κάνουν λόγο για μια πρόσχαρη και καλή κοπέλα που δεν είχε κανένα θέμα  με την υγεία της.

Το περιστατικό έχει σοκάρει τους κατοίκους. Όπως τονίζουν φοβούνται να πάνε στο νοσοκομείο Κατερίνης, το οποίο όπως καταγγέλλουν είναι υποστελεχωμένο.

Το μωρό που έφερε στη ζωή η 29χρονη γυναίκα είναι καλά στην υγεία του στο σπίτι της οικογένειας.

Πηγή: thestival.gr