Αντίνοος Αλμπάνης: Χρειάστηκε δύο φορές να διακόψω στα μισά την παράσταση

241

Για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο και πώς αυτή επηρέασε την ζωή του μίλησε ο ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου κου».

«Την περίοδο που γινόταν η στελέχωση των σειρών και έκανα ραντεβού με παραγωγούς, ήταν η περίοδος εκείνη που ήμουν σε θεραπείες. Ήταν ήδη πολύ ταλαιπωρημένος ο οργανισμός μου και ήξερα ότι θα ήταν ένας δύσκολος χειμώνας, οπότε έπρεπε κάπως να προφυλάξω τον εαυτό μου, να κρατήσω δυνάμεις και να μπορέσω να δυναμώσω κι εγώ.» εξομολογήθηκε.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν σου κρύβω ότι πριν τελειώσει το “Φινιστρίνι” χρειάστηκε δύο φορές να διακόψω στα μισά την παράσταση για λίγο. Είχα πολύ πίστη στον εαυτό μου και είπα ότι πρέπει να το παλέψεις και πρέπει να είσαι δυνατός. Αν έμενα στο σπίτι μου θα ήμουν μίζερος πολύ και δυστυχισμένος».

«Η παρουσία του σκυλιού στο σπίτι ήταν πάρα πολύ σημαντική, ήταν βάλσαμο η παρουσία της. Το ότι ερχόταν στην αγκαλιά μου και κούρνιαζε σε στιγμές που εγώ δεν ήμουν καλά, ήταν ωραίο» ανέφερε με τρυφερότητα ο Αντίνοος Αλμπάνης.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Πηγή: Newsbeast