O Βαγγέλης Σταθόπουλος απαντάει στις κατηγορίες της Αντιτρομοκρατικής

2627

Ο Βαγγέλης Σταθόπουλος μέσω μιας εικοσάλεπτης διάρκειας συνέντευξης στο omniatv, από την φυλακή της Λάρισσας όπου βρίσκεται προφυλακισμένος, απαντάει στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει  στην ασύμμετρη βία που του ασκήθηκε κατά την σύλληψή του, στις μεθοδεύσεις τις Αντιτρομοκρατικής, στην συμμετοχή του στο αναρχικό κίνημα και την συνεπακόλουθη στοχοποίησή του, στον εκδικητικό χαρακτήρα της δίωξης του, στον βαθμό της πραγματικής του συμμετοχής στα γεγονότα για τα οποία τον κατηγορούν και στην αλληλεγγύη που έδειξε σε έναν τραυματία.

Αναφέρεται επίσης στις συνθήκες κράτησης στις φυλακές Λάρισας, την διακίνηση ηρωίνης και την λογοκρισία σε βιβλία που έχει επιβληθεί από την σωφρονιστική υπηρεσία.

Ο Βαγγέλης Σταθόπουλος συνελήφθη στις 8 Νοεμβρίου 2019 από την Αντιτρομοκρατική υπηρεσία και κατηγορείται για ληστεία σε κατάστημα Play του ΟΠΑΠ στον Χολαργό, καθώς και συμμετοχή στην ένοπλη οργάνωση Επαναστατική Αυτοάμυνα. Ο ίδιος από την πρώτη στιγμή, ήδη μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, αρνείται τις κατηγορίες, αποδίδοντας την δίωξή του στον ρεβανσισμό της Αντιτρομοκρατικής.

Πηγή: Omnia.tv

Πηγή: zougla.gr