Συγκλονίζει ο πατέρας που έχασε γυναίκα και παιδί σε χαράδρα της Κατερίνης (video)

235

Απέρριψε κατηγορηματικά τις φήμες περί αυτοκτονίας

Έναν μήνα μετά το τραγικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή της συζύγου και της κόρης του, ο Μανώλης Δεληγιάννης προσπαθεί να διαχειριστεί όχι μόνο την διπλή απώλεια αλλά και τις φήμες που θέλουν τη γυναίκα του να αυτοκτόνησε «παίρνοντας» μαζί της και το παιδί τους.

«Αυτά τα κόψε – ράψε που έκαναν με τη μητέρα μου, περί αυτοκτονίας είναι γελοία πράγματα. Όπως είναι γελοία και τα υπόλοιπα περί διαβατηρίων για ρώσικες μαφίες και ιστορίες» ανέφερε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1.

«Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Όταν μία γυναίκα στρώνει τα κρεβάτια, ετοιμάζει πράγματα για τα Χριστούγεννα και πάμε να… αυτοκτονήσουμε. Δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα» πρόσθεσε.

Ο κ.Δεληγιάννης συνομίλησε για τελευταία φορά με τη γυναίκα του στις 20 Οκτωβρίου. Εκείνη του είπε ότι θα πήγαιναν με την κόρη τους στην Τσαριτσάνη και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη τους. Οι δύο γυναίκες βρέθηκαν νεκρές την Κυριακή 17 Νοεμβρίου σε χαράδρα.

Το σημείο όπου το αυτοκίνητο έπεσε στη χαράδρα είχε μπει στο μικροσκόπιο των ερευνών όλων όσων αναζητούσαν τις δύο γυναίκες. Πολλές φορές ακόμα και ο ίδιος πέρασε από εκεί. Εννέα μέρες μετά, με τη συνδρομή drone εντοπίστηκαν οι δύο σοροί.

«Εκεί είναι μία τεράστια έκταση με γκρεμούς και πυκνή βλάστηση. Το αυτοκίνητο έφυγε και υποτίθεται ότι πατήθηκαν τα χορτάρια. Ωστόσο η περιοχή είναι σαν μπαλκόνι και το αυτοκίνητο έφυγε απευθείας κάτω. Η πρώτη πρόσκρουση πρέπει να έγινε πολλά μέτρα πιο κάτω» συμπλήρωσε.

Πηγή: altsantiri.gr