Αυτά που δεν μπορεί να χωνέψει το κάθε ζώδιο

285

Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που κανείς μας δε θέλει να τα ακούσει. Κακά τα ψέματα, είναι δύσκολο να παραδεχτούμε τις ατέλειές μας.

Κριός

Ο Κριός είναι αρκετά ανταγωνιστικός και ανεξάρτητος. Όλοι το ξέρουν αυτό. Αυτό που δεν είναι τόσο γνωστό είναι ότι δεν μπορεί να δεχθεί πως στη ζωή κάποια πράγματα δε θα πάνε κατά πώς τα σχεδίασε. Γι’ αυτό πρέπει λίγο να χαλαρώσει και να ακούσει τις συμβουλές που έχουν οι φίλοι του. Για κάποιον λόγο πιστεύει ότι αν λάβει υπόψη τις συμβουλές των φίλων του, παραδέχεται το λάθος του.

Ταύρος

Ο Ταύρος, οκέι, είναι αγωνιστής της ζωής, είναι τίμιος και είναι και πεισματάρης. Το τελευταίο όμως δεν είναι απαραίτητα καλό. Ο Ταύρος δύσκολα θα χωνέψει ότι σε μία διαφωνία υπάρχει περίπτωση να έχει και κάποιος άλλος δυνατά επιχειρήματα. Και δύσκολα θα το παραδεχτεί. Θα υπερασπιστεί τόσο την άποψή του, ακόμα κι αν ξέρει ότι είναι λανθασμένη, σε τέτοιο σημείο που μετά δε θα τον παίρνει κανείς στα σοβαρά.

Δίδυμοι

Κοινωνικός, ομιλητικός, αξιαγάπητος, μπορεί εύκολα να σου κινήσει το ενδιαφέρον –ναι, αυτός είναι ο Δίδυμος. Η ενέργεια του σε μαγνητίζει. Είναι, όμως, και ένα ζώδιο που αφαιρείται εύκολα. Και νομίζει ότι ακόμη κι αυτό είναι αξιαγάπητο. Δε θα χωνέψει ότι αυτό του το χαρακτηριστικό ξενερώνει τον κόσμο –κανείς δε θέλει να μιλάει με κάποιον που δεν τον παρακολουθεί.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος έχει μία καρδιά τόσο μεγάλη που μπορεί να χωρέσει όλο τον περίγυρό του. Είναι ευαίσθητος και αγαπούλας. Πρέπει όμως κάποια στιγμή να καταλάβει ότι η γκρίνια δε βγάζει πουθενά. Ούτε η παθητική-επιθετική του συμπεριφορά. Κάποιες φορές πρέπει απλά να αφήνει το παρελθόν πίσω και να κοιτάξει μπροστά.

Λέων

Ειλικρινά, είναι υπέροχο που ο Λέων πιστεύει τόσο στον εαυτό του. Είναι εντυπωσιακή η αυτοπεποίθηση που έχει αυτό το ζώδιο· είναι δύσκολο στις μέρες μας να μη σου πέφτει το ηθικό. Είναι και πολύ περήφανος, κι αυτό το χαρακτηριστικό είναι κι αυτό θετικό. Δυστυχώς όμως, επειδή όλα θέλουν μέτρο, η υπερβολική περηφάνεια του θα τον μπλέξει σε μία κατάσταση από την οποία θα μπορούσε να ξεφύγει με ένα λιτό «συγγνώμη».

Παρθένος

Θέλεις να βελτιστοποιείς τα πάντα. Τον τρόπο που είναι παρατεταγμένα τα ρούχα στην ντουλάπα σου. Τον εαυτό σου. Τους ανθρώπους γύρω σου. Καταλαβαίνεις πού το πάμε έτσι; Σκέφτεσαι ξανά και ξανά και δεν λειτουργείς καθόλου αυθόρμητα. Πρέπει να χαλαρώσεις λίγο, σ’ το λένε, αλλά εσύ δε θέλεις να το καταλάβεις.

Ζυγός

Ο Ζυγός θέλει να τα πηγαίνει καλά με όλους και, σχετικά, το πετυχαίνει. Είναι και ένα ζώδιο με φιλοδοξίες και λόγω των καλών του σχέσεων με τον κόσμο, σημαίνει ότι έχει και την υποστήριξη τους. Το πρόβλημα του Ζυγού, αυτό που ξέρει ότι το έχει αλλά κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του, είναι ότι δεν μπορεί να μείνει αφοσιωμένος στις φιλοδοξίες του. Κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να διορθώσει άμεσα.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός έχει τόσο έντονη προσωπικότητα. Είναι υπερβολικός σε όλα του. Υπερβολικό πάθος, υπερβολική αφοσίωση, υπερβολική ανάγκη για εκδίκηση. Κάποιες φορές, ο Σκορπιός πρέπει να καταλάβει ότι δεν είναι απαραίτητο να ξεκινήσει τα αντίποινα· για την ακρίβεια, δεν καταλαβαίνει ότι έτσι χάνει το δίκιο του.

Τοξότης

Καθώς διαβάζεις θα αναρωτιέσαι τι μπορεί να μη θέλει ένα τόσο ακομπλεξάριστο ζώδιο να ακούσει. Ο Τοξότης γενικά είναι ένα ζώδιο που σε αναζωογονεί με το γέλιο του και τη θετική ενέργεια. Πέρα όμως από όλα αυτά τα θετικά, πρέπει κάποια στιγμή να ΗΡΕΜΗΣΕΙ. Ο ενθουσιασμός του με όλα αυτά τα ερεθίσματα που λαμβάνει καθημερινά, τον κάνει τη μία μέρα να πιστεύει το ένα και την άλλη το αντίθετο. Είναι εξουθενωτικό.

Αιγόκερως

Το μυαλό του τρέχει διαρκώς, είναι πάντα έτοιμος για όλα. Τα έχει όλα υπό έλεγχο και πραγματικά έχει τόσο κοφτερό μυαλό. Δυστυχώς, όλα αυτά τα ξέρει και νομίζει ότι έχει πάντα τη σωστή απάντηση σε όλα. Κάποιος πρέπει να του πει ότι υπάρχουν δις ανθρώπων σε αυτόν τον πλανήτη οι οποίοι έχουν διαφορετική άποψη, και δεν μπορεί να είναι όλοι λάθος. Και κυρίως κάποιος πρέπει να του πει ότι δεν πρέπει να κρίνει τόσο τους ανθρώπους.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος, το ζώδιο το δημιουργικό που έχει διαρκώς μία μετα-ιδέα που θέλει να πραγματοποιήσει. Το ζώδιο με τις καλές προθέσεις αλλά και το τόσο παράξενο σκεπτικό, θέλει φέρει την αλλαγή στον κόσμο και έχει μελετήσει διεξοδικά τον τρόπο. Ωστόσο, μας σπάει τα νεύρα το ότι δεν μπορεί να ελέγξει τα συναισθήματά του απέναντι σε μία διαφορετική άποψη ή νοοτροπία. Ο κόσμος κουράζεται με τα ξεσπάσματά του.

Ιχθείς

Είναι καλός ακροατής; Είναι. Είναι καλός φίλος; Είναι. Είναι και αθεράπευτα ρομαντικός; Είναι. Είναι και ονειροπόλος, αλλά για χάρη των φίλων του θα γειωθεί και θα βρεθεί στο πλευρό τους. Θα πάρει στην πλάτη του όλα τα προβλήματά τους και θα προσπαθήσει με νύχια και με δόντια να τα λύσει. Κι αν δεν καταφέρει να τα λύσει θα νιώσει ενοχές και θα κατηγορήσει κάποιον άσχετο. Το πρόβλημα είναι ότι θα κάνει το ίδιο, ακόμα κι αν είναι αυτός ο ένοχος. Κάποιες φορές αν δεν υπάρχει λύση, αρκεί και ένα συγγνώμη.

Πηγή: in2life.gr