Πέθανε ο Κωνσταντίνος Δαφέρμος

242

Έφυγε από τη ζωή ο επιχειρηματίας, Κωνσταντίνος Δαφέρμος, ένας από τους μεγαλύτερους εμπόρους οπλικών συστημάτων που μεσουρανούσε για πολλά χρόνια στον κλάδο δραστηριοποίησής του, σε ηλικία 75 ετών.

Πέθανε στο νοσοκομείο «Ελπίς» όπου νοσηλευόταν με σοβαρά προβλήματα υγείας τη Δευτέρα το απόγευμα. Η υγεία του είχε επιβαρυνθεί τα τελευταία χρόνια, όπως υποστηρίζουν άνθρωποι από τον στενό του περίγυρο.

Ο Κωνσταντίνος Δαφέρμος είχε προφυλακιστεί το 2016 καθώς είχε κατηγορηθεί για μίζα 3 εκατ. δολ. προς τον πρώην αναπληρωτή διευθυντή εξοπλισμών, Αντώνη Κάντα που αφορούσαν στην προμήθεια των αντιαρματικών Cornet.

Η εννεάμηνη προφυλάκισή του, οι οικονομικές του περιπέτειες και τα προσωπικά προβλήματα επιβάρυναν την υγεία του (υπέφερε από αναπνευστικά προβλήματα), με αποτέλεσμα να μην μπορεί πλέον να εργαστεί έχοντας απολέσει σχεδόν όλα τα περιουσιακά του στοιχεία.

Χαρακτηριστικό είναι ότι τα πολυτελή γραφεία της SCORPION στην οδό Πανεπιστημίου 10, αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ κατασχέθηκαν από ιδιώτη που του είχε δανείσει ένα ποσό προκειμένου να μπορέσει να πληρώσει άλλα δάνεια.

Πηγή: enikos.gr