Ανακατάληψη του υπογείου της ΑΣΟΕΕ – «Το στέκι θα είναι πάντα δικό μας» η απάντηση στον Μ. Χρυσοχοΐδη

76

Αντιεξουσιαστές κατέλαβαν ξανά το υπόγειο της ΑΣΟΕΕ, δέκα ημέρες μετά την αστυνομική επιχείρηση στη διάρκεια της οποίας είχαν βρεθεί μπουκάλια, κοντάρια, κράνη και άλλα αντικείμενα.

Την ανακατάληψη ανακοίνωσαν οι ίδιοι μέσω ιστοσελίδας του αντιεξουσιαστικού χώρου διαμηνύοντας πως «το στέκι θα είναι πάντα δικό μας».

Δεν παραλείπουν να επιτεθούν λεκτικά και στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον πρύτανη της ΑΣΟΕΕ, Εμμανουήλ Γιακουμάκη ενώ κατηγορούν τις αστυνομικές αρχές πως σε συνεργασία με τις πρυτανικές αρχές, έκλεψαν υπολογιστή που βρισκόταν σε δεύτερο χώρο του «στεκιού», ο οποίος δεν είχε εκκενωθεί.

Απαντώντας τέλος στο τελεσίγραφο του Μ. Χρυσοχοΐδη για εκκένωση των καταλήψεων εντός 15 ημερών αναφέρουν: «παραμένουμε αμετανόητοι και πιστοί στους αγώνες και τις δικές μας πολιτικές αξίες. Δεν μας τρομοκρατούν τα επικοινωνιακά παιχνίδια Χρυσοχοΐδη-Γιακουμάκη και θα είμαστε μόνιμα στα υπόγεια και στα αναχώματα του πολέμου απέναντι στο κράτος και πρυτανικές αρχές. Δεν απαντάμε σε τελεσίγραφα και οι καταλήψεις μας δεν έχουν ημερομηνία λήξης.

Πηγή: kathimerini.gr